Når solsikke plantene blomstrer?

August 9

Når solsikke plantene blomstrer?

Den høyeste arten av solsikke anlegget kan spire opptil 16 fot høy hvis tillatt rommet og oppvekstvilkår for ideelle; de fleste solsikker, men nå et gjennomsnitt på 4 til 5 fot høy. Disse gigantiske blomstrer tårnet over selv noen unge trær og er ofte vokst verandaer og innganger til lyst hilser besøkende. For å nå slike høyder, blomster blomstre og vokser veldig raskt hvis plantet riktig og nøye ivaretatt i sine nye hjem.

Blomst tid

For å tillate tid seg til å nå slike ruvende høyder, solsikker generelt blomst innen to måneder etter frø planting, med full modenhet kommer om en måned senere. Blomstrende starter med lang stamme, etterfulgt av store, grov-struktur blader og til slutt den karakteristiske levende gule og dyp sort blomst hode. Du vil vite blomsten er helt modne når hodet mot bakken; Dette er ikke wilting men heller en forsvarsmekanisme å gjøre det vanskeligere for fuglene å spise sunflower's frø.

Planting tid

Nå som du vet hvor lenge solsikker tar for å blomstre, du kan bestemme om gangen planting. Du kan plante solsikker som natt temperaturer i området holder jevnt over 50 grader Fahrenheit, vanligvis i slutten av våren. Dette vil tillate solsikker optimal tid til å nå sitt fulle høyder. Du kan sår solsikkefrø alt etter det punktet, men de vil ikke ha så mye tid til å vokse til sitt høyeste potensial. Du bør alltid starte solsikker utendørs i stedet for i potter, siden de spre lang, tykk røtter for å støtte deres kolossale høyde.

Planting forhold

Plante solsikker i et utendørs område som mottar minst seks timer med sollys per dag; de vil trives i opptil åtte timer med fullt sollys daglig. Bland i slow-release gjødsel, samt en drenering agent som alderen kompost eller gjødsel 8 inches dypt inn i din jord før såing frøene. Fordi de spire så raskt, bruker solsikker næringsstoffer og fuktigheten i jorden etter spirende. Plass frø ca 20 inches hverandre for ideelle voksende rom.

Omsorg

Vann jord rett før du plante slik at det er jevnt fuktig, og holde det slik i minst to uker etter planting til hjelp i spiring. Når anlegget begynner å vokse, vann med fortynnet flytende gjødsel minst en gang per uke; Når de er ca 3 fot høy, kan de bruke 4 til 5 gallon av fortynnet gjødsel og vann hver uke. Sørg for å følge fortynning instruksjoner av valgte gjødsel. Hvis det er ikke tid til å mate, men de øverste 2 inches jord føler tørre, vann med vanlig vann.