Når skal plante Fall grønnsaker i Alabama?

August 28

Når skal plante Fall grønnsaker i Alabama?

Alabama faller i den amerikanske avdeling av landbruk anlegget hardførhet soner 7 og 8. Med milde vintrer og lange, varme somre har Alabama også en lang vekstsesongen. Mange grønnsaker er plantet to ganger, høstet i høst.

Tidsramme

For å høste en andre avling av grønnsaker i høst, må de være plantet med nok tid til å fullt ut modne og produsere til fulle. En andre avling av sukkermais skal plantes i juni, mens eggpant, lima bønner og pole bønner kan plantes i juli. Plante rødbeter, collard greens, brokkoli, blomkål, irsk poteter og squash i August, med neper, sennep, kale, kål går i senere under den siste uken i August. Spinat, reddik, løk og salat kan plantes i September, og asparges er hardføre nok til å være plantet i November.

Betraktninger

Selv med varm Alabama klima finnes det noen grønnsaker som ikke har tid til å modnes og produsere en gang. Hage erter, cantaloupes og vannmelon er ikke anbefalt for en høst høst.

Potensielle

I sørlige Alabama blir klimasoner sonen 8b. I sonen litt varmere og langs sonene grenser, grønnsaker kan være plantet opp til to uker senere og har fortsatt tid til å modnes og høstes før kaldt vintertemperaturer kommer.