Når plante du Bare rot epletrær?

September 6

Når plante du Bare rot epletrær?

En nakne foten treet er et tre som ble gravd fra bakken og solgt uten å være transplantert i en container eller røttene dekket. Bare rot trær er gravd vinteren når sovende og lagret på nær frysepunktet temperaturer i høy luftfuktighet før solgt. Epletrær selges ofte som bare rot trær i tidlig på våren. Bare rot epletrær bør plantes på våren så snart bakken kan bearbeides.

Velge den riktige utvalget

Epletrær krever eksponering for et visst antall timer der temperaturen er under 45 grader Fahrenheit. Disse kalles chill timer og er nødvendig for å starte våren blomstrer og frukt produksjon. Plante trær som trenger mer chill timer enn klima gir vil resultere i en dårlig eller ikke-eksisterende avling. Derfor er det viktig å vite hva trær er riktig for ditt område. Den beste kilden for apple tree anbefalinger for ditt område er lokale fylke landbruksprodukter forlengelse kontoret.

Kjøp en Bare rot epletreet

Bare rot epletrær vanligvis koster mindre enn container-vokst trær og er den foretrukne måten å kjøpe epletrær når planting mange trær. Den beste måten å kjøpe bare rot trær er gjennom en hederlig lokale barnehager som kan bestille antallet og variasjonen av epletrær du trenger. Barnehagen kan varsle deg snarest trærne kommer og tiden mellom grave trærne fra feltet og planting er minimert.

Kjøp 1 år gamle trær, eller pisker, som er 2 til 3 fot høye og 1-1/2 inches i diameter. Mindre trær har mindre rot skade og kan tilpasse seg nye vekstforhold raskere enn større trær.

Planting epletreet Bare rot

Nyt røttene av bare rot trær i romtemperatur vann i to timer før planting. Trim av eventuelle døde eller ødelagt røtter. Grave et hull tre ganger så stor som foten roten av treet. Hullet skal være dypt nok til at pode EU, som er hovne offset området over roten basen, er mer enn 1 tomme over jord linjen. Hvis det er to pode fagforeninger, plante en nærmest roten base like under overflaten av jord. Ikke Legg til eventuelle endringer i planting hullet. Sett treet i planting hullet, spredt ut røttene så de ikke tvunget unaturlig rett nedover eller oppover. Legge langsomt til jord rundt røttene av epletreet og trykk forsiktig jord ned med hendene. Vann treet dypt slik at jorda bosette rundt røttene. Legg mer jord hvis det er nødvendig å holde jorda på det opprinnelige nivået.

Pleie av epletreet Bare rot

Spre et 2 - til 3-tommers lag mulch rundt foten av treet, forlate en 6-tommers mellomrom mellom mulch og treet. Dette hindrer sopp og mugg sprer seg til treet fra råtnende mulch. Beskjære på planting ved å fjerne den øverste tredjedel av treet. Kuttet treet med en skarp verktøyet 1/4 tommers over en. Dette hjelper treet inn mer energi i å danne røtter i stedet for øverste vekst det første året. Vann treet når en uke under hele første vekstsesongen av soaking roten base dypt. Jord bør forbli fuktig, men ikke vannfylte, så holde vann vått perioder.