Når og hvordan å plukke Goblin Egg Gourds

July 24

Goblin egg gourds er ikke en bestemt rekke gourd, men i stedet er en frø blanding av ulike gourds at alle vokse til størrelsen på hønseegg. Disse dekorativ gourds utvikle forskjellige farger fra brunt og grønt til tradisjonelle gul og oransje av andre gourds. De er ofte brukt for å vise i høstsesongen. Goblin egg gourds er årlige planter som vokser i US Department of Agriculture voksende soner 3 til 9.

Instruksjoner

•Mark ned datoen du plante goblin egg gourds på en kalender, som vanligvis er på våren og forsommeren, avhengig av regionen du bor i. Tell 80 dager fra planting, som er når de begynner å modnes. Noen goblin egg gourds ta lengre tid å modne så gourd gjennomgang er også nødvendig.

•Examine kommer de ovale gourds når de utvikler på vinrankene og vente til de når 3 inches i lengde, som er den maksimale størrelsen som de fleste av variantene. Eventuelt kan du høste før denne størrelsen.

•Feel stammen i gourd med fingrene for å se om det føles tørr og er vanskelig i stedet for fuktig og myk. Når gourds er moden, bli stammer også brun eller gul istedet for mørk grønn.

•Harvest gourds ved å kutte stilkene av vintreet bruker en kniv eller hånd pruners og at 1 tomme over toppen 's kompis. Forlate stammen knyttet gjør gourd vare lenger.

Tips og advarsler

  • Høste gourds før første fall frost eller umiddelbart etter. Goblin egg gourds igjen på vintreet etter denne tiden vil råtne.