Når laminat gulv spenner

July 29

Når laminat gulv spenner

Laminat gulv gir et billigere alternativ til løvtre. Laminat er flekken, visne og bulk-motstandsdyktig og mindre sannsynlig å klø. De fleste laminatgulv kommer med 10 til 15 års garanti og består vanligvis av høy tetthet fibertre; i hovedsak papirfibre limt sammen med lim. Hvis dette materialet blir våt, det svulmer og dette styrker leddene å spre, som kan føre til buckling.

Vann

Laminat gulv spenne oftest på grunn av fuktighet. Høy luftfuktighet noen ganger føre til knekking, men lekkasjer eller flom der gulvet er eksponert for betydelige mengder vann lengre er ofte årsaken. Derfor laminat gulv produsenter anbefaler at du unngår våt mopping laminat gulv. Hvis laminat gulv spenne, se subfloor under. Hvis det er vått, kan du ha et lekkende rør under gulvet som skal repareres.

Mindreverdig produkt

Laminatgulv er tilgjengelig i tykkelser tilnærming mellom 1/4 og 1/2 tommers. Mens tykkere laminatgulv er vanligvis mer stabil og mindre sannsynlighet for å spenne, som alene betyr gulvet er av høy kvalitet. I kvalitet laminatgulv, vil du finne et lag av stive materiale på bunnen av hver planke. Dette er et trykk balansering lag som serverer å utjevne trykket brukes på gulvet ovenfra. Dårlig eller billig laget laminat som ikke inneholder dette laget kan spenne eller fordreie lett. Kvalitet gulv er også behandlet med vann repellents som hjelp til å hindre hevelse hvis høy fuktighet blir et problem. Uten denne behandlingen, fuktighet er kjøpedyktig komme inn fibrene og til slutt gulvet spenner.

Installasjon

Laminat tregulvet er ofte referert til som et flytende gulv fordi det ikke er festet på noen måte. Det flyter som en enkelt enhet å tillate ekspansjon og sammentrekning med endringene i rommets temperatur og luftfuktighet. Spikring eller liming noen del av gulvet ned kan forårsake buckling senere fordi styrene ikke kan flytte naturlig som det skal. Når installert, bør en 1/2-inch gap være tilstede på alle kanter å hindre buckling fra klimaendringene også. Fjerne baseboards og trim for å sikre gapet finnes og installere for å dekke dette gapet når gulv er på plass. Buckling kan også være en indikasjon på gulvet ikke ble installert med en fuktsperre. De fleste laminatgulv installeres med en skumlag under. Skum skaper en damp barriere for å hindre laminat i å berøre subfloor og beskytter det fra fuktighet.

Reparasjon og forebygging

Selv om laminat skadet av lekkasjer kan fjernes og erstattes, når buckling oppstår på grunn av feil installasjon eller en mindreverdig materiale, vil erstatte Vänsterpartiets ikke løse problemet. Ofte må gulvet være trukket ut og installert riktig for å hindre fremtidige buckling. For å hindre knekking, glatt bulker og hull i kryssfiner eller betong subfloors med utjevning sammensatte før installasjonen og legge en damp barriere som 6 mil plastfolie overlappes av 2 inches over hele subfloor overflaten. Forsegle skjøtene med duct tape og la arkene kjører ca 3 inches lenger på alle sidene slik at de går forbi gulv. Fjern overflødig som viser. Når du installerer i kjøkken og bad, sikre produktet du velger anbefales for disse rommene, som har mer fuktighet enn andre områder av ditt hjem.