Når geranier blomst?

September 27

Når geranier blomst?

Geranier er en gruppe planter som produserer fargerike blomster og strålende grønne planter. De gjør godt i Potter og hager, og vite når de blomstrer er nyttig når du planlegger utseendet av ditt hjem og hage.

Tidsramme

Ifølge Washington State University, geranier blomstre under tidlig om våren og fortsette å blomstre før den første frosten. Utvide vekstsesongen ved å bringe plantene inne i lengre og lengre perioder som været blir kjøligere, fordi bringe geranium innendørs plutselig - uten acclimation - kan forårsake gule bladene og en motvilje mot å blomstre.

Vinter blomstrende

Geranier produsere blomstrer innendørs i kontrollerte temperaturer rundt 60 grader Fahrenheit. Ta borekaks fra utendørs geranier våren og ta dem innendørs om sommeren. Dyrke dem i et vindu med full sol til rette ideelle vekst.

Overwintering geranier

For å holde geranier for året, kuttet planter til 6 inches og grave dem. Pack rot ballene sammen i en dyp plast boksen og dekke lett med Haven jord. Lagre planter ved temperaturer mellom 40 og 45 grader Fahrenheit for vinteren.