Når er sort bringebær i sesongen?

July 29

Når er sort bringebær i sesongen?

Black bringebær (Rubus occidentalis) ligner bjørnebær (Rubus), men de er to forskjellige frukter. Black bringebær vokse i en runde, gruppert figur, mens bjørnebær er ordnet mer liker lysekroner. Undersiden av black bringebær forlater av stilkene av anlegget er hvit. Starte høsting sort bringebær når de kommer inn i sesongen.

Dyrking

Riktig dyrking sikrer at bringebær vil vokse på regelmessig, årsplan, slik at gartnere å planlegge for en sesongmessige høst. Plante bringebær i godt drenert jord hvor de vil motta fullt sollys. Bringebær bør ikke vokst i nærheten tomater, paprika, auberginer eller poteter. Vegetabilsk planter er utsatt for rot råtne, som er potensielt ødeleggende bringebær planter. Optimalt, bør jord pH for bringebær være mellom 5,6 og 6.2.

Høstingen

Bringebær vokser utendørs i US Department of Agriculture hardførhet soner 3 til 10, noe som gjør dem egnet for voksende i de fleste av USA. Bringebær vokse i rødt, lilla, gult og svart. I hagen begynner bringebær å modne i sommer. Røde bringebær modnes først. svart kultivarer klar til innhøsting umiddelbart etter. De mange forskjellige kultivarene av bringebær er tilgjengelige for harvest fra mai før den første vanskelig frosten, så sent som i desember i enkelte regioner.

Kultivarer

Bare visse bringebær kultivarer produsere svarte bær. Rubus occidentalis "Jewel" black bringebær bake i midten av sesongen, i juni eller juli. Rubus occidentalis "Tidlig søt" bær er oppkalt etter sin tidlig modning tid; de er klar for innhøsting i mai eller juni. Andre juni-modning kultivarer inkluderer Rubus occidentalis "Allen," Rubus occidentalis "Bristol" og Rubus occidentalis "Cumberland fjell."

Harvest instruksjoner

Teste black bringebær for modning ved å trekke forsiktig på bær. Hvis separat fra kjernen med letthet, de er klar for innhøsting. Black bringebær skal høstes så snart de er modne, fordi de har en meget kort livet på anlegget når de har nådd modenhet. Bær må lagres og plassert i kjølelager så snart som mulig, eller det vil råtne. Black bringebær kan også fryses for lengre lagring.