Når er pærer i sesongen?

October 1

Pærer er i sesong på ulike tidspunkter, avhengig av variasjon og klima. Fruktene modnes ikke fullt på treet, men krever i stedet en modning perioden etter innhøsting. Bestemme sesongen for din pærer krever forsiktig overholdelse av frukt på treet. Du må også finne i modning perioden nødvendig for frukt å avgjøre når pærer vil være klar til bruk.

Sen-sommer pærer

Sen-sommer pærer er plukke i August i varmere klima og September i kaldere regioner. Bartlett, flamsk skjønnhet og Aurora er bare noen få varianter av tidlig modning pærer. Disse fruktene er klar å plukke når frukt er fast og skiller lett fra stammen. Pærer har små flekker på dem som mørkne fra hvit til brun som frukt når modenhet. Sen-sommer pærer krever noen off-the-treet modning, men vanligvis modnes raskere enn senere-produserende pære varianter og er klar for å spise tidlig høst.

Høsten pærer

Mange av de vanlige matbutikk variantene modner om høsten, inkludert Bosc og Anjou. Disse pærer modnes i senere September og begynnelsen av oktober i varme klima og slutten av oktober i kjøligere områder. Andre senere modning varianter inkluderer El Dorado, Seckel og Comice. Som sommeren pærer, høsten pærer utvikle fast frukt og separat fra treet lett når de er modne. Høsten pærer krever en lenger modning perioden enn sen-sommer varianter når høstes, så selv om fruktene høstes i høst, de ikke er klar til bruk før sent høsten og tidlig vinter.

Modning tid

Sommer pærer ta cirka en uke å modne ved romtemperatur etter høsting. De krever ikke kald oppbevaring, som Skadetiden kortere modning. Høsten pærer krever fire uker av kjølelager ved en temperatur mellom 32 og 45 grader Fahrenheit. Etter kjølelager krever disse pærer en annen tre til fem dager lagringsplass ved romtemperatur å fullt ut modne. Om høstet høsten, pærer er ikke klar til å spise før fire til fem uker etter at du har plukket dem fra treet.

Asiatiske pærer

Asiatisk pære varianter modnes fullt på treet. De kommer inn i sesongen tidligere enn de fleste andre pærer. Fruktene starte modning i juli i varme klima som sjelden opplever frost; de er klar for innhøsting i August eller September i kaldere regioner. Plukke pærer når de utvikler sin eldre farge og skille fra treet lett. Fargen avhenger variasjon, rødbrun typer snu brun og grønn varianter gjenværende grønne, bortsett fra stedet mot bakken, som blir gul. En smakstest av ett eller to frukt angir også når de er klare til å plukke-pærer bli ømme og søt på modenhet. Asiatiske pærer lagre på treet for to eller tre uker, så plukke dem etter behov når de begynner å modnes.