Når er orientalske valmuer eller islandske valmuer tilgjengelige plante?

May 28

Oriental poppy (P. orientale) er en klynge-forming flerårig som er hardføre USDA sonen 3. Den kommer i en rekke former og farger, fra myke nyanser skarpe rød og vokser opp til 36 inches høy. Den islandske poppy (Papaver nudicaule) er en lang-blomstrende, kortvarig flerårig som er hardføre USDA sonen 7. Den vokser 10 til 30 inches høy, avhengig av variasjonen i nyanser fra krem til gul til mørk korall.

Oriental Poppy

Plante Oriental valmue som en barnehage plante som tidlig på våren som mulig. Hvis planting utsettes til nærmere midten av våren blomstrende tiden, kan kort-blomstrende flerårig ikke blomstrer det året. Når etablert i hagen, frø orientalsk valmuer selv fritt, så forplantning ikke kan være nødvendig. Så Oriental valmuefrø i oktober.

Islandske Poppy

Så frø for islandske valmue fra April til juni eller i September. Frø sådd tidlig på våren vil produsere blomstrer denne sesongen, ifølge Texas A & M hagebruk. Plante islandske valmuer som barnehager planter i oktober.

Betraktninger

Valmuer trenger full sollys og godt drenert, fuktighet-retentive jord. Endre jord med masse råtnet organisk materiale to til fire uker før plante blomster eller så frø. I områder med tung leire jord, så frø i skuffer og holde dem tørre i kalde ramme over vinteren for planting våren. Valmuer er resistent mot transplantasjonen og kan forsinke blomstrende for en sesong eller to.