Når er Muscadine sesongen?

May 18

Når er Muscadine sesongen?

Muscadine, Vitis rotunifolia, er en drue som dyrkes hovedsakelig i sørstatene. Den har en tøff hud og inneholder et hardt, uspiselige frø. De har en søt, rik smak og kommer i bronse og lilla-svarte farger. Den lyse variasjonen kalles "scuppergongs." En avling som tåler høy fuktighet av Sør muscadine sesongen gir rike belønninger for dyrkere.

Om Muscadine druer

Muscadine druene kommer i en rekke varianter av både bronse og svart. Noen er selv gjødslende, mens andre varianter trenger en pollinator plantet i nærheten for å produsere frukt. Noen av de populære bronse variantene inkluderer toppen, Higgins og Carlos. Vanlige lilla typer er Cowart, Regale og Høyesterett.

Plante Muscadine druer

De beste resultatene er muscadine druer plantet i tidlig på våren når all fare for frost har passert, ifølge Florida drue Growers Association forfatter Jiang Lu. Disse planter foretrekker en litt sur jord av 6.0 med fruktbare, loamy jord. Planter er plassert i seks til åtte - tommers hull og vannet sjenerøst gi dem en god start. Som skyter vokser, må bøndene trene nye vinrankene trellises eller ledninger å støtte planter som frukt former. Vines er vanligvis begrenset til to viktigste lateral skudd og siden suckers bør fjernes for å konsentrere næringsstoffer til disse to produserende segmenter.

Dyrking av Muscadine druer

Muscadine druer renskes mellom November og februar. Liten spurs holdes i lianer hver sjette inches. Disse sporene er luket ut til å bære bare to eller tre knopper. Gjødsle planter med 4-1-2 eller 3-1-2 blandinger av nitrogen, fosfor og kalium gjødsel. Bruk en halvkilo gjødsel per år av vintreet opptil fire pounds. Vanne ukentlig. Muscadine drue røtter løpe grunne, så hold planter luket for hånd eller med en hakke. Mekanisk metoder for Luke kan skade røtter.

Muscadine innhøsting sesongen

Muscadine druene høstes starter tredje sesong vekst. Druene modnes fra begynnelsen av August til September. Frukt er klar for innhøsting når det faller lett fra vintreet. Risting vinrankene fast vil løsne moden frukt. Fjerne moden frukt hver to til fem dager i høst sesongen.

Problemer med Muscadine

Om muscadine druer har færre skadedyr problemer enn andre gjeng druer, kan de fortsatt lide fra anthracnose, dunete mugg og svart råte. Bruk en soppdreper anbefalt av din lokale landbruk forlengelse tjeneste for de beste resultatene for ditt område.