Når er grønn pære trær klar?

September 20

Når er grønn pære trær klar?

Pærer må høstes og modnet riktig for å beskytte smak og tekstur av frukt. Feil høstet pærer kan være rock hard, har en grufull tekstur og kjernene råte ofte. Pærer høstes før modnes på treet, som krever at du sjekke dem daglig rundt høstingen. Når pærer høstes, kan det ta en måned eller lenger å nyte produserer fordi de må gå gjennom en kald lagring før de lov til å modnes.

Harvest

Pærer klar for innhøsting har en lys grønn eller grønn-gul farge og forblir fast. Pærer er klar til innhøsting når de er lys grønn, men før de slår helt gult. Pakk deg rundt pære og klem forsiktig. Kjøttet av pære skal føle seg spenstig; de er ikke klar for innhøsting hvis de forblir vanskelig. Løft pærer fra stammen av skyve pekefingeren på det og deretter flytte pære fra vertikal posisjon til en vannrett. Pære festes i grenen lett når den er klar for innhøsting.

Lagring

Lagring pærer forlenger holdbarheten og bremser ned modning. Lagre pærer i kaldt rundt 30-40 grader Fahrenheit. Lagre pærer i kjøleskapet for best resultat. Pærer varer i tre til fem måneder på denne temperaturområde. Når pærer er lagret på en høyere temperatur, vil det redusere holdbarheten. Noen typer vinter pærer, som Bosc eller Anjour, må gjennomgå en kjølelager i minst 30 dager før vil modnes.

Modne

Pærer må være modnet for å oppnå sine søte smaken. De fleste pærer må gjennomgå en skremmende fase å modne, eller fruktene vil brytes ned og skrumpe. Plass pærer ut ved romtemperatur mellom 65 og 75 grader Fahrenheit. Et sted med høy luftfuktighet vil fungere best for modning pærer. Tiden det tar for fruktene å modnes avhenger av forskjellige. Bartlett pærer vil ta rundt syv dager, mens Comice og Bosc pears kan ta opptil ni dager. Trykk på kjøtt under stammen og hvis det gir litt, så pærer er moden og klar til å spise.

Tips

Pærer bør ikke modne på trær, eller de vil ha en modig tekstur, med unntak av asiatiske pærer. Asiatiske pærer modnes på treet og høstes når de grønn eller gul farge og søt smak. Slik at andre varianter av pærer å modne, kan det føre til kjernen oppløse. Hvis du venter for pærer å falle fra treet, kan det være for sent å høste dem fordi de kan være overmoden. Inspisere pærer som forblir på treet for å avgjøre om de skal høstes eller om de har allerede modnet.