Når er 'Brann & is'-roser i sesongen?

November 3

Når er 'Brann & is'-roser i sesongen?

«Fire & Ice» er en hybrid floribunda rose, introdusert i USA i 2000 under navnet "Kirsebær Parfait." Som alle floribundas er det en gjenta bloomer, produsere en første flush med blomster på våren, etterfulgt av ytterligere flush av blomster til først falle frost.

Tidsramme

Lengden på den blomstrende sesongen for «Fire & Ice», samt andre roser, avhenger av hvor raskt jord og luft varme opp våren. Tidligere den varmes opp i en bestemt sesong, jo raskere rosenbusker vil bryte dormancy og begynne ny vekst.

Betraktninger

Den beste måten å oppmuntre reblooming roser som «Fire & Ice» å produsere mer og bedre blomster gjennom hele vekstsesongen er å deadhead tilbrakte blomstrer religiøst. Også gjødsle buskene regelmessig gjennom å gi dem næring de trenger å blomstre nesten kontinuerlig.

Sesongen lengde

Du kan forlenge rose voksende sesongen litt ved å plante «Fire & Ice» i en beskyttet seng der den kan motta direkte sol. Eventuelt plante steg i stedet på eiendommen hvor snøen smelter først. Dette er vanligvis den varmeste plasseringen.