Når Encore asalea blomst?

April 6

Når Encore asalea blomst?

De Encore asalea (Rhododendron spp.) er hybrid planter med eviggrønne blader og en evne å blomstre minst to årstider. De dyrkes på vellykket og blomstre i amerikanske avdeling av landbruk hardførhet soner 6b gjennom 10a.

Tidsramme

Mest produktive visning av blomster på Encore asalea oppstår i tidlig til midten av våren. Presis tidsangivelsen er avhengig av alvorlighetsgraden av vinteren og våren varme dypere i et geografisk område. Ifølge Learn2Grow fortsetter blomstrende til forsommeren før de hotteste uker når en kort dormancy starter. Når kjøligere temperaturer tilbake i slutten av sommeren eller tidlig i høst, en lys blomstringen igjen begynner før tunge fall frost og fryser dominerer.

Betraktninger

Noen varianter av planter i Encore serien er kjent for å bedre vise blomster over varmen av sommeren. I mild vinter områder forårsaker perioder med varmt vær på vinteren litt knopper å åpne. Mens disse asalea anses multi sesongmessige blomstrende busker, alltid forvente våren blomstrende visningen skal den storslåtte.

Fordeler

Blomstrende viser er mer imponerende når azalea busker ikke stresset av tørke eller ikke Sure jordsmonn. Plasser mulch over sonene roten av Encore asalea moderat jord temperaturer, bevare fuktighet og eliminere ugress. Vanne under tørke og varmen av sommeren for å fremme bedre blomst produksjonen av høsten. I varmere klima, er de beste plantet i dappled skygge under høye trær eller delvis sol med ettermiddag skygge.