Når en Lapins kirsebær modnes?

December 5

Når en Lapins kirsebær modnes?

Lapins kirsebær (Prunus avium "Lapins") ble utviklet i British Columbia som en krysning mellom Van og Stella kirsebær. En sen-modning rekke mørke søte kirsebær, Lapins tilbyr god motstand mot deling av frukt og har en høy avkastning. Modning datoer varierer rundt om i landet, avhengig av plasseringen. Mørk søte kirsebær varianter som Lapins modnes tidligere enn terte kirsebær varianter.

Virginia: Soner 6 og 7

Virginia temperert klima ligger i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 6 og 7. Sommervær kommer normalt tidlig i Virginia med slutten av mai temperaturer på 70 og 80-tallet og juni i 80 og 90-tallet. Lapins kirsebær modnes vanligvis i midten av juni i Virginia. I Blacksburg, i vestlige sonen 6 fjellene i Virginia, Lapins vanligvis modner mellom juni 10 og 25 juni, som er midten til slutten av sesongen det for mørke søte kirsebær.

Massachusetts: Soner 5 og 6

Ligger i USDA soner 5 og 6, har Massachusetts fire årstider. Været om våren er ofte kaldt og fuktig, men somrene er varm og solfylt. I 2010 modnet etter en kald våren, Lapins kirsebær begynner på 21 juni i Amherst, området av University of Massachusetts senter for jordbruk. Dette setter Lapins modning i midten til slutten av mørke søte kirsebær sesongen.

Missouri: Soner 5 og 6

Som Virginia ligger Missouri også innen USDA soner 5 og 6. Men er søte kirsebær varianter som Lapins marginale i Missouri, ofte lider blossom skade fra sen frost. I Sørøst og Øst central Missouri, Lapins modner på forsommeren.

Oregon: Soner 6 til 8

Moreller er en viktig cash crop i Pacific Northwest, spesielt i Oregon. Tross moderat vintertemperaturer, kirsebær modnes senere der enn i andre deler av landet kule våren og sommervær. Cherry-plukking sesongen i Oregon går fra begynnelsen av juli til August, med Lapins modning i midten av juli, mot slutten av sesongen for mørke søte kirsebær.

Bunnlinjen

Modning datoen for Lapins kirsebær varierer, avhengig av plasseringen. I sentrale Midtvesten er harvest tid tidlig juni. I midtatlantiske, Lapins modner i midten av juni. I nordøst, kan du forvente moden frukt i slutten av juni. Og du må vente til midten av juli å plukke din Lapins kirsebær i Pacific Northwest.