Når en fikentreet ikke blomstre

December 5

Når en fikentreet ikke blomstre

Fig trær kan synes ikke å være blomstrende, men faktisk blomstene er små og skjult av en spesialisert struktur som til slutt utvikler seg til frukten.

Fig blomstrer

Fig trær ikke blomstre som andre frukttrær som har svært synlig blomstrer. Mens fikentrær produserer blomster, er de veldig små, og i en struktur som kalles synconium. Synconium er grønn og ligner små fiken i form. Hvis din fikentreet mangler synconium (og derfor blomstrer), kan det skyldes våren frost.

Pollinering

Hvis en fikentreet ikke har synlige blomstrer, så hvordan er det pollinated? En variasjon av fiken, felles fig, ikke trenger å være pollinated fordi det bærer alle kvinnelige blomster. Andre varianter som Smyrna, San Pedro og caprifig må insekter for pollinering dem. Insekter kan pollinate blomster gjennom en liten åpning i bunnen av synconium.

Frukt

Selv når du ikke ser noen blomster på en fikentreet, produsere treet fortsatt frukt. Hva vi henviser til (og spise) som frukten kalles teknisk sett synconium. En moden fig inneholder mange spiselige, små frø.