Når du skal trimme en Locust Tree

December 16

Når du skal trimme en Locust Tree

Locust trær er vanskelige trær som er relatert til belgfrukter. De har ofte blader som er ordnet vekselvis på vanskelige stilkene. Locust trær er middels til store trær som vanligvis vokser 50 fot, men kan få opp til 100 fot høy. Treet har grønne klynger av blomster som blir bønne-formet frukt eller pods. Locust trær krever full sol og tåle både tørke og harde vintertemperaturer. Locust trær gråte sap i slutten av vinteren og våren, men dette er den beste tiden å beskjære trærne er fortsatt sovende.

Tre identifikasjon

Anlegget er umiddelbart anerkjent av hengende pods og to ganger ofte bladene. Bladene vises vekselvis i grupper på 15 til 30 stemless brosjyrer på fire til sju petioles eller stilker. Pods er rødbrun og vridd litt. Pods, som huset frø, er lang og flat med åpenbare støt langs overflaten. Barken er glatt når unge, men modnes til en furet og ridged grå konstruksjon. De fleste locust trær har tre kanter torner som vanligvis bare et par inches tvers, men kan omfatte 12 inches.

Beskjæring ganger

Løvtrær gå sovende om vinteren. Dette hjelper forhindre skade på vev og karsystemet av anlegget. Anlegget sap bremser og stopper flytter og treet aktivt vokser ikke. Det er i utgangspunktet Hi til våren da det danner nye blader og kan begynne å høste solenergi igjen. Den beste tiden å beskjære de fleste trær er når anlegget er sovende og saft kjører ikke. Men fordi locust tree sap går tidlig, kan du beskjære når som helst så lenge det ikke er sommer. Sommer kutt er åpne for insekter og erfarer fuktighet som produserer sopp og råtner i varme forhold. Høsten og våren beskjæring er best fordi kutt ikke vil bli utsatt for tøffe værforhold.

Hvordan å rense en Locust

Locust trær krever litt beskjæring. Undersøk din tree årlig og fjerne alle døde, ødelagte eller syke tre. Bruk beskjæringssakser og beskjæring trimme noen lemmer som er for lavt til å gå under og alle tre som berører eller vokser for nær andre. Treet kan holdes mindre av årlige fjerning av opp til en tredjedel av øverste greinene. Tynn av treet når det er få for folk å øke luftsirkulasjon og redusere sykdom. Trimming eller skråstilling for figuren er ikke anbefalt.

Problemer med beskjæring

Locust trær leve vanligvis bare 100 år, som er korte bodde i et stort løvtre. Anlegget har mange skadedyr og sykdom-problemer, blant dem stamme forderve og bagasjerommet råte. Beskjæring til feil tid kan utsette treet til patogener i luften som kan forårsake disse problemene. Ikke sviske når regn eller fuktige forhold eksisterer, idet de oppbacking fungal spores som forårsaker rots og Dental implantater blomst. Disse typer sykdommer kan spise i tre av treet og komme til hjertet tre og drepe treet. De kan også girdle cambium med fortykket vev og hindre næringsstoffer og fuktighet opptak.