Når du skal plante vinterglans?

August 20

Når du skal plante vinterglans?

Vinterglans er en evergreen bunndekkende. Det er flerårig når en høyde på ca 10 inches. Anlegget er også kjent som japansk spurge. Tidlig om våren vises kremet hvite blomster på bakken coveret. Anlegget er innfødt til Japan, og gjør det bra i USDA hardførhet soner 5 til 8. Vinterglans er et utmerket valg for de fleste plenarealer fordi den trives godt i delvis, fullstendig eller svært dype skyggen.

Planting tid

Vinterglans gjør godt overført eller plantet direkte fra leiligheter i våren og høsten. Plante den når bakken ikke er frosset ved hjelp av et tykt lag mulch rundt de nye plantene. Husk at vinterglans ikke tolererer gående, derfor la en bane om nødvendig gjennom bakken coveret.

Grunnforhold

Vinterglans vokser best i et fuktig, godt drenert, sur jord. Det er noen ganger tolerante av tørr jord hvis området er godt drenert. Bunndekkende vil tolerere nøytral til litt alkalisk jord pH Dersom nødvendig. Det tar omtrent tre år å fullt etablere seg.

Planting detaljer

Vinterglans skal plantes ca 6 til 12 inches hverandre. Avstanden avhenger av størrelsen på planter og hvor raskt du ønsker dekning av området. Mulch området lett under transplantasjon. Mulch hjelper jord oppholdet fuktig og hindrer invasjon av ugress. Plant ikke vinterglans i områder med fullt sollys eller dårlig tappet jord, som det ikke er trives i disse områdene.

Vedlikehold

Rake løv som faller på vinterglans nøye i høst og vinter månedene. En annen idé er å blåse dem ut av området. For energisk en raking resultater i plantene blir revet på bakkenivå, og dette kan la bare flekker. Tynn vinterglans når det er nødvendig. Dette fremmer tilstrekkelig ventilasjon av planter og hindrer gjentakelser av blad blight. Tykk tettheten av løvverk gjør det også vanskelig å behandle infestations eller andre sykdommer.