Når du skal plante tannpine plante frø?

October 7

Tannpine anlegget er et lite tre store busk som går også fellesnavnet Hercules Club. Zanthoxylum clava-herculis er av dette anlegget. Dette medlemmet av Rutaceae planter vokser naturlig i mange områder av sørstatene, inkludert Texas og Florida. Som mange flerårig busker overføres tannpine planter via frø formasjon.

Frø

Tannpine planter skjemaet frø på stikkende stammer som produserer lys pekte, grønne blader. Anlegget reproduksjon fase begynner til våren når små, grønne og hvite blomster danner i April og mai. Som sommeren går, små grønne bær ta plassen til blomstene. Skjemaene frukt i klynger, lik druer. Som bær modner, sprekker de på vintreet å avsløre stor, svart frø. Hver bær inneholder et enkelt frø.

Harvest

I sitt opprinnelige habitat, frø slippe til bakken i tidlig faller og forblir i jord over å starte spirende våren. Det beste tidspunktet å høste tannpine anlegget bær for planting er når klynger har flere bær som sprakk. Klippet hele klyngen av bær fra treet og henge fruktene over en ren avis, slik at moden bær fortsette modning og slippe frøene. Selv om du kan lagre disse samlet frø for senere bruk, frø plantet sesongen har den høyeste satsen av spiring.

Stratify

Som mange treet frø oppfordrer den skremmende frøene av tannpine planter optimal vekst. Gjøre dette ved å sette frø i en beholder av fuktig vermikulitt og plassere dem i kjøleskapet for tre til fire måneder. For best resultat, kan du opprettholde en jevn temperatur på mellom 35 og 40 grader Fahrenheit.

Anlegget

Plante tannpine frøene innendørs etter skremmende prosessen. Starter dem innendørs i januar eller februar gir tilstrekkelig tid for dem å spirer og begynner å vokse. Bruk store torv potter fylt med godt drenert potting jord. Transplant de unge planter i landskapet når sjansen for frost passerer våren. Du kan også dyrke disse i et solrikt sted inne for det første året å gi beskyttelse i den tidlige fasen av vekst.