Når du skal plante sommer pærer i sone 5

December 7

Når du skal plante sommer pærer i sone 5

Sommer bringer etterlengtede farge til hagene etter den kalde, grå vinteren. Sommer pærene legger stil til vanlige paletten av ettårige og stauder. Elefantører, gladiolas, georginer og klaser Canna er noen av de mange valgene.

Anbudet pærer

I motsetning til tulipaner eller påskeliljer er sommer pærer ikke hardfør i amerikanske avdeling av landbruk anlegget hardførhet Map sone 5. De må plantes på våren eller tidlig sommer, når jorden har varmet, gravd og lagret i høst. Derfor sommer pærer er ofte kalt "ømme pærer."

Forsprang

Noen sommer pærer er sakte voksende, og kan startes innendørs i mars eller April. Elefantører, for eksempel trenger en lang, varm sommer å vokse til deres typiske høyde på 3 til 4 fot. Starter dem i en varm, gir solrik vinduet dem et hopp på kort vekstsesongen i sone 5. Tuberous begonier og klaser Canna også fordelen av et forsprang.

Lagring

Sommer pærer tolerere den første lys frost av høsten, men de vil fryse og slå til grøt når temperaturer slå iskalde. Grave dem i September eller begynnelsen av oktober, tørkes grundig og lagre dem i åpne dialogboksene torv mose eller vermikulitt i en kul kjeller.