Når du skal plante jordbær i Dallas, Texas

October 7

Når du skal plante jordbær i Dallas, Texas

Vokser jordbær er en årlig favoritt rookie og erfarne gartnere både. Men krever økende jordbær i Sør ulike metoder enn i nord. Denne veiledningen inneholder noen grunnleggende for å lykkes med jordbær voksende opplevelsen.

Timing er alt

Jordbær i Dallas vanligvis ta 8 måneder fra start til slutt, og slik skal plantes i September eller tidlig i oktober. Venter til November plante kan drastisk redusere antall jordbær produsert. Du kan forvente jordbær plantet i September eller oktober til frukten i April eller mai.

Plukke din plante

Det er hundrevis av varianter av jordbær i eksistens, men for den gjennomsnittlige hjem hagen i Dallas finnes bare noen få varianter som vil vokse godt: Chandler, Sequoia og Douglas. Selv om Chandler er sannsynligvis det beste utvalget å vokse i Dallas, det er ikke ofte tilgjengelig på lokale barnehager. Sequoia eller Douglas er begge store varianter for fall planting og vokse gode bær. Spør din lokale planteskole hva andre våren-bærende jordbær de selger, som de fleste vil fungere tilfredsstillende plantet høsten.Når du velger hvilke rekke jordbær plante, unngå everbearing ("aldri rentebærende" i Dallas) eller dagen-nøytral vil varianter som disse bære en lavere kvalitet frukt under varmen av en Dallas våren og sommeren.

Tips for suksess

Gir riktig jord er den vanskeligste delen av å vokse en sunn jordbær plante i Dallas. Dallas består av en mest alkalisk, leire type jord og jordbær trives i et surt, sandholdig jord. Alternativene inkluderer grave og fjerne gjeldende jord og erstatte den med passende jord kjøpt fra din lokale planteskole eller bygge et hevet sengen og fylle den med kjøpte jord. Jordbær også vokse godt i containere.