Når du skal plante grønnsaker i Michigan

November 21

Når du skal plante grønnsaker i Michigan

Å vite når du skal plante grønnsaker er en vesentlig komponent i vellykket hagearbeid. Michigan har lange, brutal vintre og korte, varme somre, gjør dyrking grønnsaker en utfordring. Men med riktig timing, kan folk i Michigan nyte vellykket vegetabilske hager.

Tidsramme

En av de viktigste indikatorene for planting grønnsaker er å vite datoen for den siste frosten. De siste frost skjer i begynnelsen av mai i sørlige Michigan og i midten av mai i den nordlige delen av staten, ifølge The Weather Channel.

Typer

Grønnsaker er delt inn i to typer: varme sesongen og kalde-sesongen grønnsaker. Varme sesongen grønnsaker som agurk og tomater trenger jord til nå 70 grader Fahrenheit før du kan plante dem. De er også svært følsomme for frost, så mye slik at du kan ødelegge avlinger hvis du plante for tidlig.

Betraktninger

Kaldt vær grønnsaker kan plantes rett etter den siste frost datoen. Disse inkluderer reddiker, kale, salat og spinat. Disse grønnsaker er følsomme for varme, slik plante dem tidlig nok til å unngå den varmeste dagene av sommeren.