Når du skal plante "Charleston Hot" Cayenne

January 10

Når du skal plante "Charleston Hot" Cayenne

Det amerikanske Department of Agriculture utviklet og introdusert "Charleston Hot" cayenne (Capsicum anuum longum "Charleston Hot") i tidlig i Sør-Carolina. Det har raskt fanget på som hotteste rekke cayenne med fordelen av Rundormer motstand. Som en varm årstid avling trives den best i US Department of agricultures anlegget hardførhet soner 9 til 11. Temperatur påvirker og spiller en viktig rolle i å avgjøre når du skal plante "Charleston Hot" cayenne for beste vekst og fargestoffer.

Starter innendørs

"Charleston Hot" cayenne er en ung plante som krever varme spirer og trives. Derfor, hvis du bor i en kjøler region, starte chilipepper frø innendørs 6 til 10 uker før de siste forventede våren frost. Hold dem på 70 til 80 grader Fahrenheit med en bunn varme på 75 grader Fahrenheit for beste spiring. Du kan også kjøpe Igangsettere planter på din lokale planteskole og gi dem en innendørs hoppe starte, la dem nyte varmen de trenger for å vokse sterk nok for transplantasjon.

Transplanting

Når faren for overnatting frost passerer og utendørs jord temperaturen stiger til 75 grader Fahrenheit, er det trygt å Plant frøplante "Charleston Hot" cayenne planter i den utendørs sengen. Først stivne av unge planter i 7 til 14 dager ved å plassere dem utenfor over stadig lengre tidsrom, begynner i skyggen og arbeider til delvis sol. Gi plantene noen vindresistens og bringe dem tilbake innendørs natten de første dagene. Vann unge planter etter transplantasjon å gi dem en sunn start.

Direkte Seeding utendørs

Varm planting forhold er nøkkelen til voksende en sunn beskjære av "Charleston Hot" cayenne som kulde lavere anleggene sykdom og stress motstand, noe som gjør dem utsatt for infeksjon og infestation. Hvis pålitelig varme været på 70 til 80 grader Fahrenheit kommer tidlig til voksende området, vent til jord varmes til 75 grader Fahrenheit og sår "Charleston Hot" cayenne frø direkte i din utendørs seng. Plante hver ætt 1/4-tommers dyp og plass frøene slik at de voksende anleggene får god luftsirkulasjon og rikelig med sollys. Peppers begynne å sette frukt ca seks uker etter planting, men hvis du bor i et varmt område der over natten temperaturen er over 86 grader Fahrenheit, vil hindre frukt sett. For å unngå dette problemet, plante tidlig nok til å la planten frukt før de høye temperaturene som natten satt i.

Pest kontroll rotasjon

Foruten spørsmålet om ved å gjøre årlig varme cayenne planting, er et Rundormer angrep av andre avlinger en annen god tid å plante "Charleston Hot" for å gi en viss skadedyrbekjempelse. Hvis du har problemer med nematoder i hagen din, kan du rotere Rundormer-resistente "Charleston Hot" cayenne i voksende kontrastområdet for minst tre påfølgende år. Dette har en jord rengjøring effekt som nematoder miste deres matkilde og gå videre.