Når du skal beskjære svart Mission fiken

September 15

Svart oppdrag fikentrær (Ficus carica "Black Mission") produsere to avlinger hvert år: i slutten av våren til forsommeren, og en annen i høst. Trær vokser opp til 30 fot i høyden og bredden. De kan trenes oppreist eller viltvoksende. Beskjæring behov varierer som treet aldre og per treets helse.

Tidsramme

Svart oppdraget trenger ikke vanlig årlige beskjæring når den er moden. Beskjæring modne trær mister fiken. Derfor er beskjæring vanligvis ikke utført hvis ikke treet er blitt for stor, ikke produserer nye vekst eller har helseproblemer. California sjeldne frukt Growers Association anbefaler ikke beskjæring modne svart oppdrag fig trær som praksis.

Unntak

Fjerne årlig død, syke og skadet eller svak vekst for treet er helse og utseende. Denne veksten ser forskjellig fra sunne tre og være bøyd, brutt, forvrengt eller skadet.

Sesongen

Siden fikentrær bære frukt på gamle vekst, er den beste tiden å rense dem rett etter høsting fiken i slutten av sommeren å falle. Dette tillater deg å gjøre kutt før treet setter ut nye vekst. Du kan også trimme svart oppdrag fig på slutten av vinteren til tidlig på våren. Beskjæring på dette tidspunktet kan forårsake tap av fiken.

Forme

Unge fikentrær krever årlige beskjæring de første 3 år av livet. Denne beskjæring figurer treet. Unge fiken er formet til en bush-figur, åpne vase figuren eller espaliered selv. For å trene unge fiken inn i en busk, kan flere ledere å utvikle men sviske interiør tillater luftsirkulasjon og lys nå kalesjen. For å trene som et tre, velger en viktigste skyte og sviske konkurrerende skyter for å opprette en koffert, så la avdelinger å utvikle. Beskjære indre for luft og lys.