Når du skal beskjære en innendørs oransje treet

January 4

Appelsintrær er populære innendørs trær deres vakre grønt løv, duftende blomster og frukt de produserer. Appelsintrær er også veldig glad for å leve innendørs potted, og er tolerante overfor innendørs lys og temperatur. For å få en vakker appelsin tre som produserer god appelsiner, er det nødvendig å rense oransje treet regelmessig. Beskjæring med saks er den beste måten å kvitte seg med større grener, mens knopper og mindre skudd er lett å knipe av bare med fingrene.

Instruksjoner

•Se for død eller syke grener. Appelsintrær som ikke mottar beskjæring regelmessig for å fjerne grener som ikke er sunt vokser ikke så fort. Den oransje treet er fortsatt vie næringsstoffer til greinene som ikke vokser, så sunn grenene får mindre. Fjern de døde grenene for å sikre at alle næringsstoffene treet får gå til grener som drar nytte av dem.

•Prune vanskelig grenene. Del av beskjæring av innendørs appelsintrær gjør dem visuelt balansert. Uten beskjæring bli appelsintrær leggy i stedet for avrundet og full. Dette er ikke et problem med treets helse, gjør det en forskjell i skjønnheten av treet. Fjerne greinene som ikke passer der de møte med treet. Dette fremmer vekst i andre områder. Små, er runde trær også enklere å flytte rundt, gjøre dem mer praktisk for innendørs plassering.

•Thin treets oransje avlinger. Bare to appelsiner må være i en klynge på treet. Større klynger legge stress på små grenene og resultere i en mindre fruktbart avling. Når appelsiner er tynnet bare noen gren, er de større og saftigere. Knip av resten å forlate bare noen på grenen for å få den beste avlingen.

•Hold treet liten. Ikke la oransje treet vokser altfor høye, siden liten størrelse er nødvendig for innendørs planter. Ikke vær redd for å trimme tilbake grener. Anlegget vil vokse mer, men kutte det sikrer at det vil være liten nok å oppbevare den innenfor. Ved å holde grenene små, blir stammen av treet tykkere, som gjør at det å holde mer frukt.