Når du plante høy Fescue gress?

November 20

Når du plante høy Fescue gress?

Høye fescue (Festuca arundinacea) er en kul-sesongen flerårig haug gress. Først introdusert til USA fra Europa i midten av 1800-tallet, den sprer seg vegetativt og gjennom produksjon med en aggressiv, ofte invasiv vane.

Tidsramme

Anlegget høye fescue tidlig høst. September og oktober er det ideelle måneder for planting frø. Høye fescue kan plantes på våren, men den varme sommeren vil ofte drepe unge gress plantene. Fusarium blight påvirker også ofte spring plantings av gresset.

Advarsel

Holde jorda fuktig i tre til fire uker etter seeding. Vente en måned før gjødsling høye fescue. Etter en måned før vinteren setter i, gjelde nitrogen seedbed. Bruk en dressing gjødsel i februar for å hjelpe de unge frøplanter etablere en sterk, dyp rot system som vil hjelpe opprettholde dem gjennom varme og ofte tørr, sommermånedene.

Omsorg

Klippe høyt fescue til en høyde på 2 inches våren etter spiring har skjedd. I varmen av sommeren, klippe gresset i en høyere høyde til å beskytte det fra sommervarmen.

Overseeding betraktninger

Høye fescue har en naturlig tendens til å tynne ut i løpet av sommermånedene, så vurdere å legge frø til eksisterende gresset å lage en full utseende våren. For å overseed eksisterende gresset, kringkaste frø i høst måneder. Klippe eksisterende plenen til en høyde på 1 tomme før spre frøene.