Når du bruker lilla Martin hus

March 20

Når du bruker lilla Martin hus

Når og lilla martin hus avhenger av om du har hatt en vellykket par eller koloni året. Disse fuglene er sterkt avhengig av mennesker for sine hekkeplasser, og, som utleier, må du vite hvordan du åpner, vedlikeholde og overvåke martin husene.

Tiltrekke tilbake Martins

Martins tilbake år etter år til steder de har lykkes avlet i fortiden. Hvis du hadde en koloni eller enda en vellykket par i fjor, vil de være tilbake til huset ditt yard og lilla martin. For å returnere martins, må du ha huset opp og åpne når den første lilla martins overføre til ditt område. Dette avhenger av sted, som disse fuglene vinteren i Sør-Amerika og overføre tilbake til Nord-Amerika i januar og februar. Videre du bor nord, den senere de kommer. I Maryland vises den første martins i midten av mars; i South Dakota vises de i slutten av mai.

Tiltrekke nye Martins

Ettåring martins vil være på jakt etter sin første reir hulrom. For å tiltrekke seg disse til hagen din, må du ta noen forholdsregler. I motsetning til den første martins kommer, ta åringer litt lenger. Vent fire til fem uker etter den første martins kommer til å åpne opp din bolig for åringer. Hvis du kan med hell tiltrekke åringer, har en koloni som tilbake år etter år til eiendommen.

Avstand og plassering

Hvis du er ny til å være en lilla martin utleier, må utøve forholdsregler for å sikre du har mest ideelle lilla martin boliger i nabolaget ditt. Avstand og plassering er en avgjørende del av å tiltrekke lilla martins til lilla martin huset. Huset skal være 10 til 20 fot i luften på en telescoping stangen, mellom 30 fot og 120 fot fra hjemmet og minimum 40 fot fra alle andre høye strukturer, for eksempel store trær.

Omsorg

Lilla martins av avhenger deres menneskelige utleiere å ta vare på husene og holde dem predator - og konkurrent-fri. Når martins har nestet, må du gå under huset daglig og se etter tegn på rovdyr, som døde unger, ugle fjær eller vinger. Du bør også ta en "hands-on" tilnærming og sjekk reir ukentlig. De fleste husene bør ha en bakdør for å rense dem og vise. Notere på om det er damer, når eggene ble lagt, og når ungene klekkes. Martins ikke du ser, så lenge du er ikke fysisk forstyrre unger eller reiret.

Rense huset på slutten av sesongen når martins flyttet tilbake til Sør-Amerika. Lagre huset inne eller forsegle inngangen hullet.