Når du begynner å plante blomsterfrø

March 7

Når du begynner å plante blomsterfrø

Den beste tiden å begynne å plante blomsterfrø varierer avhengig av blomsten. Du har muligheten til å starte frø innendørs for å få en hoppe på våren vokser tiden eller plante frøene direkte inn i hagen våren eller falle. Det er viktig å lese frø pakker og vet om blomster du vil plante i hagen din. Dette vil hjelpe deg med å avgjøre når du begynner å plante blomsterfrø i ditt område.

Innendørs

Du kan få et hopp på planting årlige og flerårige blomsterfrø ved såing dem innendørs i slutten av vinteren. Spiring i frø varierer, så planlegge og lese frøet pakken for å bestemme den beste tiden å plante. Blomsterfrø krever fire til 12 uker vekst før de er klare til å plante utendørs. Du seedlings å være 3-4 inches høy så de er hardføre nok å transplantasjon inn en utendørs hage. Frø som tar sju til 10 dager spiring vil være klar til å transplantere i ca 10 uker.

Våren utendørs

Noen årlige og flerårige frø vokser best plantet direkte inn i hagen tidlig på våren. Les frøet pakken nøye for å kontrollere forskjellige vil spire i kjølig jordsmonn temperaturer. Plant disse frø når jorden begynner å varme, best resultater med spiring. Frø som krever kaldt lagdeling ville har en lav spiring plantet våren.

Høsten utendørs

Mange flerårig frø krever en kald lagdeling prosess å stimulere spiring våren. Bruke en naturlig metode for kalde lagdeling ved å fjerne de tørkede frøkapslene fra planter når de visne i høst. Jevnt dryss frø på overflaten av hagen og dekke dem med ca 1/4 tomme jord over toppen for å hindre tap fra vind eller fugler. Dette vil spare deg tid våren ved å unngå kalde stratifying og seeding dem innendørs.

Betraktninger

Fjerne seedpods fra flerårige planter vil tillate deg å vokse mer planter til en lavere kostnad enn å kjøpe dem. Sjekk plantene nøye og fjerne pods når de begynner å tørke så du vet frøene er modne. Det er best å åpne pods og la dem tørke hvis du ikke har tenkt å så dem i hagen umiddelbart. Noen flerårige planter produserer frø pods tidlig i vekstsesongen, mens andre ikke gå til frø til høsten.

Transplant dine planter i en utendørs hage når det ikke lenger fare for frost. Mange frøvarianter plantet direkte i hagen sengen har ikke problemer med et uventet våren frost.