Når Dogwood trær blomstrer i North Carolina?

March 5

Når Dogwood trær blomstrer i North Carolina?

North Carolina state blomst er dogwood Cornus florida. Besøk NC nettsted bemerker at disse harbingers av vår første vises i lavlandet, i østlige Nord-Carolina. Showet av hvite blomster, med noen trær viser rosa eller rød variasjoner, flyttes over til vestlige North Carolina og høyere elevations.

Cornus florida Bloom ganger

Forfatterne av "ville blomster i North Carolina" listen mars og April som månedene Cornus florida er i blomst. Highlands botaniske hager rapporter dogwood trærne blomstrende på deres sted i vestfjellene i North Carolina så tidlig som den tredje uken i April til så sent som i den tredje uken i mai.

Andre Dogwood arter Bloom ganger

En annen innfødt dogwood, Cornus amomum, som er mer busk enn treet og blomstrer fra mai til juni, ifølge "Wild blomster av North Carolina". Highlands botaniske hager observerer denne arten, som de kaller det silkeaktig dogwood, som blomstrende fra den tredje uken i mai til slutten av juli. North Carolina State University notater som ikke Kousa dogwood trærne (Cornus kousa), blomstrer ca to uker senere enn Cornus florida, og er lett preges av det faktum at de blomstrer etter leafing ut enn før.

Fun Fact

I 2009 begynte National Phenology Network å spore blomst tid Cornus Florida i North Carolina, i tillegg til andre stater. Den definerer dogwood blomst tid ved åpningen av de små blomstene i midten av blomster, i stedet for utseendet på de store, hvite støttebladene.