Når bør jeg befrukte et brennende busk?

March 5

Brennende busker (Euonymus alata) er busker innfødt til Asia som dyrkes nå i en rekke klima i USA, motstå vintre til US Department of Agriculture anlegget hardførhet sone 4. Brennende busker er lett å omsorg for, men gjøre nytte av ekstra Pottejorden, spesielt om sommeren. De også nytte gjødsling, men å vite når å mate en brennende busk er like viktig som å vite hva du skal bruke og hvordan du bruker den.

Våren

Tidlig på våren, når ny vekst begynner, er den beste tiden å befrukte et brennende busk. Bush gir næringsstoffene den trenger å vokse og trives i vekstsesongen. Dette er tiden av året når planter i landskapet nytte gjødsel.

Sen sommer eller tidlig høst

Du kan bruke en andre dose av detaljert og flytende gjødsel i slutten av sommeren eller tidlig i høst, spesielt for unge busker plantet i de siste par årene. Men ikke vente for lenge å gjødsle dem. En brennende busk, som de fleste busker, vil ha en vekst sprute etter gjødsling og ny vekst er utsatt for vinter skade. Bruke gjødsel minst to måneder før du forvente den første frosten gi ny vekst tid til å modnes og hardner off.

Hva slags gjødsel

En detaljert eller flytende gjødsel er ideelt. Velg en som er høy i nitrogen siden brennende busker trives i nitrogen-rik jord. Nitrogen er det første elementet på tresifrede forholdet skrevet på alle gjødsel etiketter, for eksempel 21-7-14 eller 20-10-10. Hvis du velger en langsom gir ut formelen eller gjødsel spiker, mate din bush en gang. Som et alternativ til gjødsel, kan du bruke godt råtnet gjødsel, arbeider en bushel av gjødsel rundt foten av en 6-fots busk våren bare.

Bruke gjødsel

Les instruksjonene på gjødsel pakken før du bruker det og overholder de anbefalte dosering beløpene siden gjødsel har forskjellige styrker. Detaljert og slow-release gjødsel er stenket over jorden og vannet i. Hvis du har mulch rundt bunnen av din bush, flytte den ut av veien først og deretter erstatte den etter vanning. Hvis mulig, arbeide gjødsel i de øverste par inches jord. Flytende gjødningsstoff er koblet til slange og brukt som du vann din bush. Spill gjødsel er satt inn ved siden av bush og igjen der å sakte utgivelsen gjødsel hele året.