Når bør en gjerde males?

March 16

Mens det er ingen harde og raske regler om når å male et gjerde, er det noen praktiske hensyn som gjør bestemme ved å gjøre det lettere og som gir bedre kvalitet. Huseiere må bestemme den beste tiden som passer til planene sine og som vil gi de beste resultatene.

Våren maleri

Våren ofte avslører forverring av eksisterende maling på et gjerde. Det er alltid best å male før tre kan forverres under flak eller sprakk utførelser. Våren er også et godt tidspunkt å male fordi planter vokser langs gjerdet kan fremdeles sovende eller mindre enn de blir senere i sommer. Dette gjør det lettere å nå gjerdet utgjør mindre potensial for å skade prydplanter.

Holde det tørr

Maling overholder beste tre som er tørr. Bruke maling bare tre som har tørket i minst to dager etter en regn. Denne perioden kan være lengre hvis gjerdet er skyggelagt, eller det kan være kortere Wood i direkte sollys.

Unngå dårlig vær

Litt maling kan ta opptil to dager å fullstendig tørke. Overvåke prognosen og unngå dager når regn eller vær er ventet i de neste 48 timene.

Maling når det er varmt

Maling følge beste i varme temperaturer. Den ideelle temperaturen varierer avhengig av produsent og type maling. 50 grader Fahrenheit er imidlertid felles minimum. Litt maling har også maksimum temperatur for programmet. Se produsentens instruksjoner for å finne det ideelle temperaturområdet.