Når å spre Ironite på busker

September 24

Når å spre Ironite på busker

Busker gule når de er mangelfull i jern, mangan, eller som er viktig mikronæringsstoffer i planter. Ironite gjør en linje av produkter som inneholder disse elementene for bruk på busker. De inneholder også andre grunnleggende elementer som nitrogen og svovel, som grønne planter, kalsium, som sterke cellevegger, og sink, som regulerer plantevekst. Noen formler er laget for å brukes alene, mens andre bør brukes sammen med et vanlig fôring program. Når du bruker dette produktet, kan du lese alle advarsler på etiketten. Den er oppført som giftig for noen dyr viser tungmetaller.

Symptomer på jernmangel

Jern er et vesentlig element i busker for klorofyll produksjon. Klorofyll er pigment som gjør løvverk grønne. Når planter blir mangelfull i jern bladene gule, en lidelse kalt chlorosis. Jernmangel er vanlig i planter dyrket på jord med en pH over 6.5. På disse nivåene er jern ikke i stand til å bevege seg gjennom jorden i anlegget, som resulterer i en mangel på anlegget. Første tegn til chlorosis er sett i nye blader. De blir gule men årer forblir grønne. Har din jord testet for å fastslå problemet er relatert til pH og ikke et produkt av insekt skade. Undersøke blader for insekt aktivitet. noen insekter kan suge væske ut av blader, noe som resulterer i gulfarging, eller infisere planter av sykdomsfremkallende organismer som resulterer i gulfarging.

Ironite pluss

Ironite Plus er en komplett gjødsel med en N-P-K forholdet mellom 12-10-10 pluss 2 prosent jern. Du kan bruke den til å behandle chlorosis i busker 3 til 4 føtter i bredden ved å bruke 1/4 pund Ironite pluss våren, og gjenta etter slippe blomster på forsommeren. Ved å spre granulater jevnt under busk og vann i jorden. Ironite Plus gir jern jern sucrate og jernoksid skjemaer, pluss nitrogen som hjelper med greening planter.

Ironite mineraltilskudd formel

Denne formelen inneholder ikke alle de essensielle næringsstoffene. Den har en N-P-K forholdet mellom 1-0-1 inneholder 4,5 prosent jern. Det er ment å være et supplement til en komplett gjødsel, så gjelder etablerte dekorativ og eviggrønne busker med vanlig gjødsel planter trenger jern, som når bladene viser tegn til chlorosis. Etiketten anbefaler bruk av dem under drypp linjen (den ytre omkretsen av grenene) av busker med en hastighet på 1 pund per 100 kvadrat fot. Denne formelen inneholder også andre næringsstoffer.

Flytende Ironite pluss

N-P-K denne flytende formelen er 6-2-1, pluss den inneholder 1 prosent jern. Bruke til jord som en skyll rundt foten av busk ved første tegn på gulfarging, deretter hver to til fire uker etter behov gjennom hele vekstsesongen. Etiketten advarsler mot å bruke mer enn 26 ganger i året. Fordi produktet inneholder tungmetaller, beskyttelse mot drift i nærliggende organer av vann ved å sprøyte på en rolig dag. Når jord, ikke la det dammen og løpe vekk i nabolaget storm tapper.