Når å befrukte appelsintrær

July 15

Når å befrukte appelsintrær

Appelsintrær er egnet for voksende i hjemmet i tropiske til subtropiske områder eller innendørs hvor sterkt sollys kan oppnås. Minst seks til åtte timer sollys kreves hver dag for frukt produksjon. Frukttrær må befruktes ofte på riktig tidspunkt å oppmuntre blomstring og påfølgende fruiting. Appelsintrær skal ikke være befruktet for første gang til minst tre uker har gått siden planting.

Orange i hjem landskapet

Appelsiner gjør best i temperaturer mellom 55 til 100 grader Fahrenheit. Trær må oppleve en spennende periode og dormancy, som er starten på 35 til 50 grader Fahrenheit. Trær må være i et beskyttet område hvor vinden ikke vil skade. Veldig sandholdig jord er ideelle for appelsintrær, selv om noen varianter blitt utviklet som gjør best i rik loams. Appelsiner er middels store trær som må ha tilstrekkelig drenering og likevel skal Vannes ofte.

Vare på appelsiner

Appelsiner kan kreve spesiell omsorg hvis du er i et område med tidlig eller sent fryser. Når sovende, treet kan ta noen minusgrader eller dekkes for å beskytte den. Appelsiner er vanligvis dyrket der de får 40 45 inches av regn årlig og må holdes fri for ugress og andre konkurransedyktige vegetasjon. Appelsiner trenger mate, men en jord test vil bekrefte hvilke næringsstoffer mangler fra jorden. Appelsiner er egnet for USA Department of Agriculture soner 9-11.

Gjødsel tidsplan

Den første gjødsling er noen uker etter planting; for de neste to årene mates treet hver sjette uke i vekstsesongen. Dette gjødsel forholdet er vanlige nitrogen, phorphorus og kalium blanding eller NPK. Ingen gjødsel må brukes under oktober og februar. Nitrogen må brukes årlig i tidlig på våren frekvensen av 2 pounds per år for modne trær. Gjødsel passende for appelsintrær kan være detaljert, utvannet jord drenches eller foliar spray.

Typen gjødsel

Mulching er en effektiv måte å legge næringsstoffer til jord. Organisk mulches bryte ned over tid og gi deres forbindelser som de sive inn i jord. De er også effektiv i å holde ugress fra treet. Bein måltider, fisk gjødsel og manures er gode kilder til nitrogen. Den nøyaktige tall som trengs i en NPK gjødsel vil variere av ulike oransje. Ekstra nitrogen øker olje-konsentrasjoner hos appelsinskall, og ekstra kalium reduserer det. Fosfor er viktig for frukt og blomst og bør økes i utbruddet av blomstrende.