Mutter trærne i Vancouver, BC

April 6

Mutter trærne i Vancouver, BC

Vancouver, British Columbia ligger i det sørvestre hjørnet av Canada, i sonene USDA hardførhet av sju til ni. Været i byen er definert av et maritimt klima, med Pacific ocean i vest og fjellkjeden Cascades i øst. Når du ser en mutter treet for Vancouver, ta hensyn til hardførhet og varme soner, sur jord i regionen og fuktig klima.

Valnøtter

Svart og engelsk valnøtt er hardfør USDA sone 4 og nå vokse gjennom sørlige Canada. Trærne er sakte voksende, med engelsk valnøtter tar fire til ti årene å produsere frukt og black valnøtter tar minst 10, selv om det tar ca 30 år for rikelig svart valnøtt produksjon. De er verdifulle trær, men både på grunn av frukt og hard, som brukes i prosjekter og møbler. Black valnøtter vokse til å bli stor, full blader trær som tilbyr et hjem fugler og små pattedyr. De trenger minst 25 inches av nedbør og 140 frostfritt dager per år, verken som er et problem i Vancouver klima. Black valnøtter som sandy, leirjord eller silt-type jord som er godt drenert men fuktig.

Kastanjer

Kastanjetrær krever et mildt klima og mye av fuktighet, og dermed er velegnet for Vancouver dyrkere. I byen er mange hest kastanje trær, frukt som er uspiselige, samt spansk kastanje eller søte kastanje trær, som produserer spiselig frukt ofte stekt under vinterferien og brukes i en rekke desserter. Den amerikanske Chestnut ble utryddet av en virus i tidlig 1900-tall, men bøndene i British Columbia har funnet suksess med den kinesiske kastanje. Kastanjer godt i USDA soner 5 til 9 og som sur jord, som er den dominerende jord av Pacific Northwest. Trær plantet i godt drenert jord gi bedre resultater.

Hasselnøtter

Hasselnøtter, også kjent som filberts, er en høy busk i stedet for et tre, seks til 10 fot høye. De kan være dekorative og produserer spiselig nøtter; noen varianter har lilla bladene, mens andre har skjeve forgrening systemer. I høst slår bladene lyse rødaktig-oransje. Hasselnøtter gjøre vel i USDA sonene 4 til 8 og som litt sur jord. De kan best når to eller flere varianter er vokst for deling. Østlige filbert blight er en dødelig sykdom hasselnøtter, så forskjellige som er motstandsdyktig, som Lewis og Clark Santiam, er best.