Muscadine planter

August 28

Muscadine druer (Vitis rotundifolia) klatre raskt på eller over trær og gjerder med vining canes 30 til 100 fot lang. Akkurat som sine fettere, europeiske (V. vinifera) og amerikanske fox (V. labrusca) drue planter produserer muscadines spiselig frukt. Muscadine frukt klynger er mindre enn andre drue planter, med færre men større personlige druer. Muscadine druer vokser naturlig over sørøst fra Virginia og Tennessee sørover til Florida og vest til Texas og nordøstlige Mexico.

Fordeler

Muscadine drue lianer ikke så kaldt-hardføre som amerikanske fox druer, men tåle betydelig varmere og mer fuktig sommerværet enn amerikanske fox og tørre og-hot-sommer-elsker europeiske druer. Muscadine druer har også naturligvis utmerket sykdomsresistens til vanlige patogener som skape kaos på europeiske druer. I det dype sør i USA favør frukt dyrkere muscadine vingårder for lette deres kultur sammenlignet med andre drue typer. Ofte kaller sørlendinger muscadines "scuppernongs."

Funksjoner

Muscadine vinranker produsere store, runde til trekantet, mørk-grønne blader med tenner kanter og lettere grønne undersides. Tentakler finnes for å hekte og brytes rundt trær eller grener for støtte; tendrils er enkle, ikke gaffeldelte som på europeiske og amerikanske fox druer. Druene på muscadines modnes, og slipp av anlegget. De finnes ikke i en lang klynge som på de andre to drue artene. Tykke skall beskytter muscadine fruktene, som smaker søtt men musky. Muscadine druer er plukket individuelt, ikke i store drue klynger.

Typer

Wild muscadine planter er ulik - enten mann eller kvinne basert på kjønnsorganene finnes i blomstene. Gjennom utvalg og avl av horticulturists eksisterer mange muscadine kultivarer i dag. Mange er selv gjødslende, produsere mannlige og kvinnelige blomstrer på samme anlegget, mens noen er enkelt-sexed og krever nærliggende planting for å sikre pollinering og frukt sett; for eksempel er kultivarer Fry, Higgins og Jumbo kvinnelige planter. Black-fruited muscadine varianter inkluderer Cowart, Hunt, Noble, Jumbo, Nesbitt og Southland. Bronse-grønn frukt utvikle på kultivarer Carlos, Higgins, stek, Dixieland og toppmøtet.

Voksende Muscadines

Muscadine druer trenger delvis til full sol i noen syreholdig nøytral pH jord som er fuktig, men godt drenert. Fordi de er så energisk, er planter på en vingård plantet 20 fot fra hverandre på trellises. De er anspore-beskjæres på senvinteren. Dyrke dem bare i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 6b gjennom 10a. Vines lider skade når temperaturene slippe til mindre enn 10 grader Fahrenheit, og blir drept ved 0 grader og lavere. De trenger også 500 til 1000 nervepirrende timer, temperaturer på 32 til 45 grader, i våren.