Mus avføringen & Salmonella

February 26

Mus avføringen & Salmonella

Som den menneskelige befolkningen vokser og utvides til landsbygda, er kontakt med mus uunngåelig. Ifølge United dyreliv, mus anses skitne dyr og forårsaker mange sykdommer, som salmonella.

Fakta

Mus finne bosetninger varme og lukrative, i form av en god matkilde. Kjøkkenet er et ideelt område for mus å mate på korn og sile gjennom åpne søppelskuret, etterlot deres avføring for potensielle problemer med sykdom.

Funksjonen

Salmonella er en bakterier som lever i avføringen av mennesker eller dyr, sier USDA. Folk kontrakt det ved inntak av bakterier i forurenset mat eller ved å unnlate å vaske hendene etter kontakt med bakterier. Mus avføringen i nærheten av mat forberedelse områder kan forurense mat med salmonella.

Effekter

Salmonella forårsaker diaré, magekramper og feber, ifølge USDA.

Interessant faktum

Hvis salmonella er kontrakt, avta symptomene vanligvis i fire til sju dager. Et flertall av folk aldri se en lege i forhold til denne reaksjonen.

Advarsel

Ifølge USDA, alltid vaske hendene før spise eller håndtere mat. Holde mat i lufttette beholdere og tømme søppel bokser regelmessig vil holde nysgjerrige mus på bay, og deres avføring fra hjem.