Murstein utleggermaskin oppkjørselen ideer

February 22

Om du oppretter en ny innkjørsel eller erstatte en gammel en, med murstein utleggere opprette oppkjørselen kan hjelpe legge bremse Attraktivitet til hjemmet ditt. Et holdbart rydder alternativ, murstein Asfaltutleggere kommer i en rekke farger, størrelser og former. I de fleste tilfeller kan du bruke forskjellige utleggere fra samme produsent sammen, gitt figurer passer sammen.

Hold det enkelt

Hvis du bare ser for en robust oppkjørselen eller dette er første gang du legge murstein, holde murstein oppkjørselen enkelt. Legge murstein loddrett eller vannrett hverandre ned oppkjørselen i et grunnleggende rutenettmønster. For en mer kompleks utseende, lå murstein diagonalt. For en enkel, mer uvanlig utseende, bruk farge for å spice opp din plass. Kjøpe murstein av samme størrelse i forskjellige farger, og bruker murstein til striper eller tilfeldige farger i oppkjørselen prosjektet.

Lage et mønster

For en mer kompleks utseende, kan du opprette et mønster av murstein i oppkjørselen. Opprette en repeterende vinkel design på 45 eller 90 grader med herringbone mønster, eller lage din murstein synes å være overlapper med basketweave. Hvis du er kreativ type, få et ark eller to med millimeterpapir og skissere oppkjørselen området. Deretter utarbeide et mønster av ditt eget å fylle rommet.

Legge til en kantlinje

Å holde andre murstein på plass og skape en følelse av et slutter rom, legge en kantlinje til utleggermaskin oppkjørselen. Du kan bruke murstein utleggere i samme størrelse og farge, eller for en mer iøynefallende utseende, slå den opp og bruke utleggere av samme størrelse i en annen farge eller en annen størrelse utleggermaskin alle sammen. Men du kan bruke utleggere opprette kantlinjer som stikker ut av bakken i andre steder i landskapet, anbefales ikke en ujevn kant for oppkjørsler.

Lage et Design

Hvis du vil ha oppkjørselen din skiller seg ut fra mengden, lage et design. Lage et design i sentrum eller en annen stor del av oppkjørselen med murstein utleggere eller andre utleggere i flere farger. Legge til en ramme av murstein utleggere rundt bildet å merke at det er forskjellig fra resten av oppkjørselen, og opprette en innvendig bilde, for eksempel en geometrisk utforming. Husk å bruke utleggere med samme tykkelse å opprette ekstra arbeid selv. En selv oppkjørselen er vanskelig å opprette når en rekke utleggere med ulike tykkelser brukes.