Murstein Mold rengjøring

October 13

Mold er en vanlig sopp som vokser på nesten alt. De fleste mennesker vil finne seg bekjempe mold på en eller annen, og en av de vanligste flatene viser opp på er utvendig murvegg. Å vite hvordan du trygt kan fjerne soppen fra murstein vil hjelpe utvendig hjem sist i stor tilstand i mange år.

Mold bare et Symptom

Webområdet gamle Rehabiliteringsprosjekter, en ressurs og leverandøren for rehabilitering overflater, sier noen gang mold vises, du vet du har en underliggende fuktighet problem. Om det er lett, safe måter å behandle mold flekker, vil du sannsynligvis ta en titt på forholdene som tillot mold å vokse i første omgang. Mold trives i høy luftfuktighet og fuktighet - spesielt i høye mengder i hjemmet - ofte kan stave katastrofe for lang levetid. Selv murstein kan være enkelt nok til å lagre, har du vann snikende inn din crawlspace eller ellers tilgang til hjemmet ditt, kan du opprettholde alvorlige skader. Alltid utføre en grundig inspeksjon helst du merke mold som det kan være forløperen for fremtidige vannskader.

Skrape bort overflaten vekst

Heldigvis er fjerne mold fra murstein en enkel nok oppgave. Gamle Rehabiliteringsprosjekter sier, "Først skrape mose eller mold av overflaten med en ikke-metalliske slikkepott (like du ville bruke på Teflon)." Rengjøringsmiddel du vil bruke vil være mye mer effektivt hvis det ikke trenger å skjære gjennom den løs overflaten soppvekst. Spatula må være ikke-metalliske; ellers vil du etterlate spormengder metall. Hvis du har problemer med fuktighet, blir sannsynligvis sluttresultatet rustflekker på din murstein. Rust, i motsetning til mold, er ikke så lett å fjerne.

Bruke renere

Når du har grundig skraping fjerne så mye av mold som mulig, må du bruke en løsning som vil effektivt drepe sopp. Grundig nyte veggen med rent vann før løsning som dette vil hindre murstein slikker støvsugeren. Lodd Vilas nettsted anbefaler søker en løsning "en kopp blekemiddel blandet med en gallon av vann" til alle berørte områder. Bruke en slipende pensel for søknaden, men igjen husk å ikke bruke metaller. Dette er en billig og enkel løsning for rengjøring mold av murstein. Hvis du befinner deg gjenta denne prosessen flere ganger i året, ville det være klokt å leie et hjem inspektøren å lete etter mer alvorlige problemer.