Muriatic Acidrock rengjøring

February 20

Muriatic Acidrock rengjøring

Muriatic acid er et begrep som brukes for saltsyre, brukes ofte i mur rengjøring programmer fjerne vanskeligste flekker og innskudd fra rock. Farlig for egenskapene i muriatic acid, er det vanligvis brukt som rengjøringsmiddel siste utvei, etter andre rengjøringsmidler og mindre potente syrer har vært forsøkt.

Sikkerhet forberedelser

Muriatic acid er svært effektiv på rengjøring rock og andre mur overflater, men det er også en av de farligste kjemikaliene som er tilgjengelig for kjøp av allmennheten. Det er viktig å bruke tid på sikkerhet forberedelser til å hindre en alvorlig ulykke.

Bruk heavy-duty, syrefast hansker, klær som dekker alle din hud, i tillegg til øyne, nese og munn beskyttelse. Kjøpe syre i plastflasker; Metal beholdere er kjent for å bli spist vekk av syre de er ment å inneholde. Har en sjenerøs forsyning av natron og vann tilgjengelig som en nøytraliserende agent. Planlegger å ha en kilde til ventilasjon for å håndtere de giftige gasser, og kontroller at det er ingen åpne flammer i nærheten. Dekke alle bladverk eller andre områder som trenger beskyttelse før du starter rengjøringen.

Rengjøringen

Forberede en løsning av 10 deler vann til 1 del muriatic acid i en plastbeholder. Legge til syre i vann og ikke vann til syre. Sistnevnte er trolig føre til en reaksjon som syre sprut av beholderen og på deg. Aldri blande muriatic acid med andre syre eller kjemisk.

Bruke en billig plast sprøyta (du må kaste bort etterpå) eller en pensel gjelder syre rock for rengjøring. Tillate syre løsningen å sette på rock overflaten i 15 sekunder og deretter begynne å Skyll den av med vann mens penselen det med stiv mur pensel. Gjenta etter behov for gjenstridige flekker. Gjøre en siste skylling med en 8-til-1 forhold av vann og ammoniakk løsning, etterfulgt av generøse mengder vann.

Riktig rengjøring og fjerning

Nøytralisere noen leftover syren med baking soda eller lime, gjør at du er i et godt ventilert område. Kaste plast sprøyta etter rense det grundig. Aldri kast muriatic acid ned avløp eller direkte i papirkurven. Det vil føre til noen rør og beholderne den kommer i kontakt med. Du kan også kontakte en lokal farlige materialer disposisjon eller gjenvinningsstasjon for forsvarlig avhending.