Mulige årsaker til en svak Flushing toalettet

August 7

Svak vann toalett opplever problemer rødme alle avfall i bollen vasken på toalettet, fører til problemer å holde toalettet vaske samt høyere vann bill fra flere flush. Ta deg tid til å finne årsaken til redusert rødme kraften og ta skritt for å løse problemet vil hjelpe gjenopprette toalettet ditt til en normal arbeider tilstand.

Tank vannivå

En vanlig flush toalett som ikke bruker en trykkammer bistå i tanken, avhenger av tyngdekraften å trekke vann fra toalettets tank i bollen nedenfor. Kraften av ferskvann strømmer inn bolle skyver avfall og vann i bollen ut og avløpet på toalettet. Hvis ditt toalett tank har for lav for en vann spyle være makt svak. Øke høyden av float i på toalettet tank vil øke mengden av vann i tanken og toalettets rødme makt.

Avløp tresko

Tette i toalettets avløp linje vil føre toalettet å ikke spyle tøffere enn før. Tresko finner enten på toalettet felle, buede delen av avløpet som sitter under bollen eller dreneringsrør i gulvet under på toalettet base. Bruker en plunger eller en auger vil tillate deg å løsne tresko består av avfall og toalettpapir. Kroken på enden av kvernen vil hjelpe deg å hente tresko forårsaket av fremmedlegemer.

Innskudd Buildup

Hvis du ikke er sikker på om innskudd i toalettet har redusert rødme makt, raskt hell en bøtte med vann i toalettet å se hvordan toalettet tømmer. Hvis toalettet tømmer bedre, deretter forårsaker innskudd problemet. Innskudd fra hardt vann samles i passasjen mellom tank og bolle, og spesielt i port hullene under på toalettet rim der tank vann inn bollen. Helle eddik eller en blanding av muriatic acid og vann ned overflyt røret inne i toalettet tank vil rense innskudd. Hvis innskudd forblir, bruk en tre spyd eller tannpirker for å rense ut portene.

Lav Flow toaletter

Hvis du har lav strømning toalett, være svak rødme kraften fra utforming av toalettet. Første generasjon lav flow toaletter flush ikke med så mye kraft som toaletter gjort før dem eller lav flow toaletter fra andre generasjon, ifølge oppussing ekspert Tim Carter. Produserte datoen for toalettet ble stemplet på innsiden av akvariet. Hvis toalettet ditt ble laget mellom 1994 og midtveis 1997, du har en første generasjon lav strømning toalett. Fjerne tresko og innskudd vil hjelpe, men du må erstatte toalettet med en ny ha så mye rødme makt som andre toaletter.