Mulig & praktiske måter å spare vann

August 17

Mulig & praktiske måter å spare vann

Spare vann er viktig under en tørke eller mangel, men det er også en måte å redusere forurensning, og reservere en dyrebar ressurs som ikke er uten grenser. Mange av oss kan ikke ha midler til å gjennomføre kostbart vann bevaring systemer eller enheter. Det er imidlertid mange gjennomførbart og praktiske måter å spare vann i hverdagen. Ikke bare er disse metodene enkle, men de vil også spare penger ved å redusere vann månedsavdraget.

Fikse lekkasjer

Lekkasjer bidra til høyere vann regninger. En lekk slange eller tappekran kan kaste bort tusenvis av gallons av vann i året. Du kan se etter ukjente lekkasjer ved å ta tid til å sjekke din vannforsyning. Les meter, venter to timer og sjekk måleren igjen. I mellomtiden bruk ikke noe vann. Hvis du ikke har brukt noen vann og måleravlesning er forskjellig fra den første lesningen, har du en lekkasje. Hvis du bruker godt vann, kan du kontrollere pumpen. Hvis du har en lekkasje, vil pumpen kick på når du ikke bruker vann. Fikse lekkasjer vil spare vann og skjær vannet ditt regningen.

På badet

Du kan lett spare vann på badet ved å følge noen enkle regler. Tar kortere dusjer. Få din dusj tid til fem minutter eller mindre. Spare vann ved å slå av vannet mens du shampoo håret ditt. Når du tar et bad, plugg badekaret før du slår vannet på, i stedet for å la vannet renne nedover til du oppnå den perfekte temperaturen. Du kan enkelt justere temperaturen ved å legge til raske støt med varmt og kaldt vann. Lagre fem til 10 gallon av vann per dag ved å slå av vannet når du pusser tennene. Når du barberer, fylle vasken for å skylle høvelen i stedet for å slå kranen av og på.

På kjøkkenet

Spare vann på kjøkkenet av venter på å kjøre oppvaskmaskinen før den er helt full. Unngå prewash og ekstra lange sykluser med mindre det er absolutt nødvendig. Avhending av søppel også sløseri en masse vann på kjøkkenet. Ventetid å bruke søppel deponering til du er helt ferdig matlaging eller rydde opp for å unngå å bruke den flere ganger. Ikke bruk rennende vann for å avrime mat. I stedet bruker mikrobølgeovn eller plassere frosne varene i kjøleskapet over natten å tine. Når vasking mange frukter og grønnsaker for et måltid, fylle én side av vasken med vann og bruk pensel til å fjerne smuss, i stedet for vann.

Utendørs

Hydrating 1000 kvadratmeter føtter av plenen kan bruke som 660 gallons av vann. Spare vann ved å vanne plenen bare når det er helt nødvendig. Vann tidlig på morgenen er mer effektivt, som hindrer fordampning. Bruk en sopelime til å fjerne skitt og debris fra fortau og innkjørsler i motsetning til makt vaskemaskin. Samle regnvann i bøtter eller vann fra innbindingsmargene kan hjelpe deg å spare vann for fuktighetsgivende dine planter og hage. Hvis du må vaske bilen, bruke en bøtte med såpevann og bruke slangen når det er på tide å skylle bilen.