Mulch fra død eiketrær

November 21

Mulch fra død eiketrær

Eiketrær (Quercus) er trær favoriserte for utseendet skyggen og landskap. Økende over hele USA, oaks strekker seg fra 20-fots evergreens til 100-fots løvtrær. Mange lever i hundrevis av år. De er utsatt for insekt skadedyr og sykdom, samt habitat forstyrrelser. Når eik trær dør, er de vanligvis kuttet til brensel og annen kommersiell bruk. Ofte grener, bark og tre deler er sprukket, strimlet eller bakken til mulch.

Funksjoner

Eik mulch, som andre tre mulches, tilbyr estetiske og plante helsefordeler. Den dekker skitt eller skjemmende bakken mellom planter, og det gir en visuell bakgrunn og gjennomført design. Død eiketrær er hard, betyr de forfalle sakte. Dette sikrer mulch varer flere år uten målbar nedbryting. Eik tre mulch er en organisk lag som legger seg rundt planter og moderate jord temperaturer samtidig minimere fordampning. Død eiketre mulch er tett forhold til furu og mindre sannsynlig for å migrere i vind eller vann.

Arborist Mulch

Arborist mulch inkluderer grener, blader og bagasjerommet. Når en død eik treet er kuttet en arborist koteletter eller filler treet for fullstendig fjerning. Dette blandet mulch er strukturert og bryter ned på forskjellige rater, med blader råtnende første og større chips eller bark råtnende år etterpå. Denne mulch er egnet for mulching rundt trær og stauder som langsiktig, langsom-råtnende løvtre mulch. Bruk arborist mulch på bakken og gangveier og rundt planter. Det pakker Vel, på grunn av et utvalg av størrelser og form, og motstår erosjon av regn. Arborist mulch er vanligvis solgt i bulk eller belastning i lokale nabolag. Kostnaden er vanligvis lav sammenlignet med bearbeidet mulch.

Behandlet Mulch

Når døde eiketrær er mulched av prosessorer, de vanligvis bli bark eller chip mulch. Kommersielle chip eller makulere trærne. Bulk bitene passere gjennom filtre og er klassifisert etter størrelse. Når bagged eller bulked for landskapet bruk, er denne eik mulch mer ensartet i størrelse og utseende. Det er mer behagelig for øyet for gaten appell og har et profesjonelt utseende. Kommersielle eiketre mulch gjelder raskt de gradert og mer ensartet materialer. Det selges vanligvis av kubikk fot eller hagen. Prisen avhenger av mulch klasse og tilgjengelighet.

Betraktninger

Død eiketre mulch er holdbar mulch. Det er ikke egnet for ettårige trenger en rask næringsstoff løsning fra råtnende nitrogen-rik mulches. Fordi det er tett og holder vann, sjekk jord regelmessig for å sikre fuktigheten fordamper og ikke vann-logging planterøttene. Rake mulch fra planter hvis jord er for vått. Ikke bruk syke død eiketrær som plante gressmalingsklaffen. Bevisene er mangelfulle at infiserte død eiketrær spredning sykdom gjennom mulch, men mulch syke trær kan brukes for veier og andre landskap design uten å risikere anlegget kontakt.