Mugg på Petunias

October 7

Mugg på Petunias

Hvis du jobber hjemmefra, plante petunias i hagen din. De slipper sitt duft om kvelden når du er hjemme å nyte den. Med forsiktighet, kan du beskytte din petunias fra skadelig skadedyr som mugg.

Identifikasjon

Pulveraktig mugg begynner som hvite flekker på en petunia's blader. Som det sprer seg, kan det dekke bladene slik at de ser som om de har vært støvet med et hvitt pulver. Det kan også vokser på en plante stammer og blomster. Infiserte blader slippe ofte tidlig, og ny vekst på en infisert planten kan bli forkrøplet.

Kontroll

Dårlig infiserte planter, kan du bruke en soppdreper for å drepe pulveraktig mugg. Bruk hagebruk oljer eller neem olje å vaske ned infiserte petunia blader og drepe infeksjonen. Syntetisk soppmidler kan også hjelpe eliminere pulveraktig mugg på din petunias, ifølge University of California IPM Online.

Forebygging

Du kan hindre pulveraktig mugg vokser på petunias med mellomrom dem ut når du plante dem slik at luften sirkulerer rundt hver plante, som foreslått i den boken "måned for måned hagearbeid i Utah." Petunias vokse i full sol, som vil hjelpe drepe mugg sporer og holde anlegget tørr. Vann din petunias om morgenen fra overhead så vannet vil vaske noen sporer av anlegget.