Mr. Clean magi viskelær Tips

March 20

Mr. Clean magi viskelær Tips

Mr. Clean magi viskelær er et kraftig verktøy som bare krever vann og albue fett å løfte flekker på forskjellige overflater. Det er en flerbruksskipet svamp og kan brukes til å rense din stue, bad, kjøkken og selv virker ute å rense tøffeste smuss og skitt du kommer over.

Generell husholdning

Bruk viskelæret på veggene, baseboards og døråpninger hjemme for å rengjøre av hverdagens skitt og smuss buildup og fingeravtrykk. Bruk den for å rense av stift merkene. Mr. Clean magi viskelær fungerer også bra for å rengjøre barns plast leketøy, baller og økte sitteplass. Skrubbe flekker og merker av skrivebordet. Alltid skyll elementer du rengjøre med magi viskelær med rent vann, spesielt barneleker.

Kjøkken

En vanlig foreteelse på kjøkkenet er fett. Fett akkumuleres når du koker og har en tendens til å splatter ikke bare på komfyren, men også tellere og selv vegger nær komfyren. Skrubbe spruter fra mat og fett med vann blandet med det magiske viskelæret, spesielt hvis du ønsker et alternativ til harde spray og kjemikalier. Alltid gjør en stikkprøve på alle overflater du vil rydde ved scrubbing et lite område lett for å se om viskelæret forårsaker noen slipende merker eller skader.

Bad

Såpe avskum akkumuleres raskt på badet, spesielt hvis du har en husholdning full av folk som tar dusjer hver dag. Såpe avskum er skjemmende og tar fra total appell på badet. Hvis du ikke får det din kraner, dusj heads eller badekar og dusj vegger, kan du prøve å bruke magiske viskelæret til å løfte satt flekker og skitt buildup.

Utendørs

Mens Mr. Clean er nyttig innendørs, kan du også bruke det utendørs. Fett er akkumuleres raskt i grillen så skrubbe øverst, innsiden og rack ofte for å holde den ren. Du kan også bruke sin skrubbe makt for å fjerne skraper og skitt av hagemøbler.