Motvirke høyder for Barkrakker

March 24

Motvirke høyder for Barkrakker

Barkrakker er utformet for å passe en bar countertop som ligger nesten en fot høyere enn en vanlig tabell men lavere enn den gjennomsnittlige bar. En teller må derfor en krakk med en høyere plass enn gjennomsnittlig stolen, men ikke så høy som en bar avføring. Hvis du ønsker å bygge en teller for å passe en vanlig Barkrakk, må du heve høyden mye.

Normal motvirke høyder

En vanlig teller høyde er mellom 34 og 36 inches. Dette omfatter tellere som kjøkken og bad. Vanligvis har bare kjøkken tellere Barkrakker å få folk langs en overhengende del av kjøkkenbenken. For den typiske kjøkkenet må telleren bar, Barkrakker følge 36-tommers høyden, lavere enn høyden på en hjemmet bar. Bruke en vanlig bar krakk med en overheng telleren vil ikke fordi krakk er for høy.

Bar høyder

En bar er 42 inches fra gulvet, som er så mye som 8 inches høyere enn en kjøkkenbenken. Så, hvis du vil bygge en teller for en normal, standard Barkrakk, du er på en måte bare bygge en stolpe på 42 inches høy. Noen mennesker velger å installere en bar høyde overheng på en kjøkken island å imøtekomme Barkrakker. Overheng er 42 inches høy. Dette er ikke en typisk bar men mer av en forlengelse av en benkeplate. Alle standard bar krakk passer denne typen satt.

Counter krakk høyder

Et annet alternativ er å bruke counter avføring for en Counter Høyde overheng på kjøkkenet. Counter krakk generelt varierer i høyden fra 24 til 26 tommer. Dette gir brukeren 10 inches plass under telleren for bena hennes og hennes kropp hviler i en komfortabel stilling rett over skranken. Hvis du bruker avføring høyere enn dette, brukerens ben passer ikke under disken, og de vil føle for høy for telleren.

Bar avføring høyder

For å høyne brukeren høy nok til å spise i baren, en bar er avføring minst 30 inches høy og noen ganger så mye som 32 inches høy. Dette etterlater mellom 12 og 10 inches plass under baren for brukerens ben og plasserer dem akkurat for mat og drikke. Hvis du installerer bar høyde overheng, en bar krakk av denne høyden er en nødvendighet. Det er også lurt ikke å senke høyden mye fordi du ikke vil være i stand til å finne riktig størrelse avføring.