Morsomme fakta på blomstrende kirsebær treet

September 10

Morsomme fakta på blomstrende kirsebær treet

Blomstrende kirsebær treet er synonymt med vennskap og et symbol på våren. Blomstene er større enn de på innenlandske fruktdannelsen skal skje kirsebær, dekker trærne med hvite blossoms for et par uker. Japan har vært den viktigste bidragsyteren til nå millioner av trær spredt over amerikanske landskapet. Andre land som Canada og Danmark, velkommen ankomst av blomstrende periode med stor feiringer i tidlig om våren.

Opprinnelse

De fleste av blomstrende kirsebær trær i lokale hage sentre og barnehager kommer fra Kina, Korea og Japan. Japan er mest tilknyttet blomstrende kirsebær trær. Japanerne har brukt trærne i sine feiringer og seremonier i flere tusen år. Til japansk symboliserer blomstrende kirsebær treet transiency av livet. Den brukes i alle områder av kulturen, Samurai etikettene på candy.

Klimatologi

Siden japanske har holdt historiske opptegnelser av de blomstrende kirsebærtre festivalene i hundrevis av år, har forskere vært i stand til å sette sammen et klima kart viser oppvarming og kjøling trender. Så av grafiske ut datoene for festivalene, forskere var kan rekonstruere temperatursvingninger fra niende-tallet kirsebærtre blomstrer tidsplanen er avhengig av temperaturen.

Gave vennskap

I begynnelsen var det bare et par eksemplarer av blomstrende kirsebær treet i USA. Etter en rekke kommunikasjon mellom en japansk Konsulat og første Dame Helen Taft, i 1909 tilbudt Japan USA en gave av 2000 blomstrende kirsebærtrær plante langs Potomac-elven. Innen dager oppdaget arborists trærne var syke og infested med bugs; alle ble brent å stoppe spredningen. To år senere, kom en forsendelse av sunn 3,020 trær fra Japan. I 1965 sendte Japan 3800 flere trær til førstedame Lady Bird Johnson å forskjønne området rundt Washington Monument.

Festivaler

I tillegg til mange festivaler i Japan, Korea, Kina sentrert på kirsebærtre blomstrer, holder flere andre land feiringer. Danmark også mottatt en gave trær fra Japan og gjennomfører en todagers festival. Washington, DC, vert en to ukers feiring; Macon, Georgia hevder å være pinkest partiet på jorden under sin 10-dagers feiring av mer enn 300.000 blooming kirsebærtrær. I New York City holder innbyggerne i Brooklyn en helg festival i prospektet Park, mens San Francisco tilbyr dobbel helg partiet og parade. I Canada, Vancouver monthlong feiring sprer på 50 byens parker.