Moro og lett utendørs tre prosjekter

April 11

Moro og lett utendørs tre prosjekter

Yards, dekk, terrasser og balkonger er gode steder å dekorere med håndlagde tre elementer. Voksne og barn får mye tilfredsstillelse av å lage disse elementene. Dette er også en god måte å spare penger på det ferdige prosjektet. Flere prosjekter enn bare fuglekasser, plantasjeeiere og vindu bokser du kan gjøre selv enkle tre prosjekter er moro å bygge i en helg.

Hage Obelisk

Grunnleggende snekker ferdigheter er det eneste kravet for å fullføre denne arkitektoniske anlegget støtte. Toppen av denne strukturen er en spiss spiret på firkantet fotavtrykk. Basen er klippet på to motstående sider å gjøre plass til ett sett av 2 av 2 8-fots lange biter av press-behandlet trelast skal festes. Denne fire-legged tårnet er forsterket ved dreiebenk kjøre vertikalt på hver ansikt og angi tvers med 15-tommers intervaller. Fire bena på obelisken er avstivet nær bunnen av 2-ganger-4 stykker knyttet horisontalt. Hage obelisken kan være satt i en stor planter eller satt i hagen kan årlige floral vinstokker å klatre.

Grill kompis

Hver grillen master trenger et sted å sette sine fat, sauser, sauser og verktøy. Denne 3-fots høye kurven er konstruert av trykkbehandlet tømmer og har en full øverste og nederste hylle. Handlevognen er satt på hjul for enkel mobilitet og har filtypen på én side av øverste hylle for en hånd og håndkle hengende plass.

Huset og hagen påler

Legge til din hage eller plen med en kreativ innsats du utforme selv litt lunefull. Grunnlaget for disse innsatser er 1/2-inch plugger kuttet til høyden du ønsker. En 1-tommers tre kube er boret for å angi på av dowel og et utklipp du velger er knyttet til kuben. Opprette en enkel blomst som slår i vinden ut av store craft køller - Tenk stort is pop pinner. Skjær 4 craft køller i halv og kuttet hjørnene av flat slutten i 45 graders vinkel. Den craft køller eller kronbladene er malt gule og en svart, permanent markør brukes å 1/8-tommers merker i utkanten av begge håndverket. Fire petals limes rundt boret hull på 1-tommers kuben. Andre fire kronbladene er festet på de første fire, hver petal utstyrt mellom tidligere lag kronbladene. Feste petal enheten med en 1/4-tommers dowel og affix en liten tre sirkel som er malt brun å holde blomsten sammen. Når samlingen blomst er tørt, fest tre kuben til av forberedt dowel med kontakt sement.

Hengende Windows

Plukk opp en gamle vindusrute vinduet fra et verft salg, antikk butikk eller på siden av veien. Sand av noen av maling og legge en liten kjede til to øyekroker koblet om lag 3 inches i hver øverst på enheten. Henge en ruten i hver ende av pergola, arbor eller gitter å simulere en rom-lignende atmosfære i hagen din.