Moro gardin vindusfarger

March 14

Moro gardin vindusfarger

Verden er full av farger, og hver farge gjør en uttalelse om omgivelsene. Enten du dekorere en toddler's soverom eller lyste opp på vaskerommet, morsomme legge farger et snev av lys og varme. Enkelt å legge til farge på alle rom uten Male veggene er å erstatte kjedelig gardiner med mer livlig. Moro-fargede gardinene trekke oppmerksomheten til vinduet og gjøre en klar uttalelse om rommet.

Oransje

Orange er en morsom farge som er en kombinasjon av rød og gul. Det består av lengre bølgelengdene og en varm farge. Orange primære ordet foreningen er faktisk "aktiv". Farger i oransje området inkluderer melon, coral, laks, leire, fersken, kobber og rust. Ifølge Joshua Hughs av farge Scratch, fargen oransje øker oksygen til hjernen og stimulerer mental aktivitet. De beste stedene for oransje gardiner inkluderer atletisk og sportsfasiliteter, helsevesenet miljøer og dans etablissementer.

Gul

Gult er en ungdommelig, morsom farge som også lyseste fargen det menneskelige øyet kan se. Gult er forbundet med lykke og solskinn og tendens til å gi deg en følelse av lys og leken. Fargene som utgjør gule omfatter oker, elfenben, buttercup, gull, mandel, sitron og krem. Gul skaper en følelse av innovasjon og spontanitet, så det er spesielt effektivt når den plasseres i kreative miljøer, fellesområder og kontorer.

Lilla

Lilla skaper en følelse av overflod og trolldom. Det er forbundet med eventyr bilder av veivisere, konger og tryllekunstnere. Lilla kombinert med gul er effektivt for markedsføring barns elementer som barn knytte fargekombinasjoner et morsomt leketøy. Når du velger lilla, produserer fargetoner som lener mot den røde siden, i stedet for violet, en mer behagelig følelse i stedet for en beroligende følelse. Ideelle steder for lilla gardiner inkluderer forelesningssaler, spafasiliteter, fortryllelse-tema mellomrom og inngangen områder, for eksempel en home portrom.