Mørkebrunt Mulch landskapsarbeid ideer

July 31

Mørkebrunt Mulch landskapsarbeid ideer

Mørkebrunt mulch forbedrer det generelle utseendet på et landskap. Avskrekke ugress, isolerende planter og bevare fuktighet, gir bruk av et mørkebrunt mulch rik bakgrunn for fet blomster og tykke blader. Består av tønnebånd bark, furu bark, kakao skall skall og annet organisk materiale, det kan brukes å trekke oppmerksomhet til et samlingspunkt eller legge til balanse i en manicured plenen med gangveier.

Hevet blomsterbed

Legge mørke furu bark over hevet blomsterbed tilbyr en ren finishen. Om støttemurer er bygget fra murstein, steiner eller tømmer, furu bark gir en myk kontrast. Et jevnt lag 2 - 3 tommers tykke fokuserer oppmerksomheten på blomstene. Furu bark kommer i filler og store stykker. Velg de minste partiklene tilgjengelig som store nuggets av bark flyter bort under kraftig regn.

Foran gangvei

Linje din foran gangvei med en ramme av kakao shell mulch å gi ditt hjem et innbydende utseende. I motsetning til mange mulches som falme over tid, blir kakao shell mulch mørkere som det aldre. Mørk brun mulch gjør et dristig førsteinntrykk som naturlig vil trekke øyet på døren. Plante lav vekst blomster i mulch som geranier- eller duftende blomster som natt-blomstrer jasmine--å stimulere alle sansene som gjestene passerer. I motsetning til bark mulches komprimerer kakao shell mulch sammen slik at den ikke flyte bort.

Beholde fuktighet

Hvis din jord er sand eller ditt område ikke får tilstrekkelig nedbør, spre pecan shell mulch over hager og rundt trær. Pecan shell mulch er blant de mest effektive mulches for å holde fuktighet, og det frastøter snegler og snegler. Hvis du ikke bor i et område hvor pecans blir behandlet, kan du bestille mulch gjennom hagearbeid nettbutikker eller noen pecan produsenter.

Hillside landskapsarbeid

Klippe gress på en bratt skråning kan være farlig, og bygge lagdelt terrasser er tidkrevende. En enkel løsning til liggende en vind eller bratt bakke er å spre et 4-tommers lag hoop bark mulch. Hoop bark er tett, tunge-mulch som holder sammen godt. Hvis du vil legge til busker eller bunndekkende, tilbyr hoop bark høy fuktighet oppbevaring, som er ideelt hvis vann avrenning er en bekymring.