Morbær treet frø

March 14

Hvit mulberry trær er ikke innfødt til USA, men ble importert fra Asia som del av silke bransjen i 1800. Plucking og utrulling av cocoons for silke aldri tatt på, men de klarte å spre. I dag har vi hvit, rød og rosa varianter. Pink har kommet som et kors av hvit og våre innfødte rød. Morbær vokse ca 30 høy gjennomsnittlig, og er mer av en busk enn et tre, med stor klissete bær fylt med frø.

Identifikasjon

Mulberry planter dukker opp overalt i en overordnet plante. Dette er sakte voksende frivillige fra fallende frukt og fuglen leavings. Morbær har taggete blader som er noen ganger lobed. Bærene er klynger av frukt og har en frisk og søt/syrlig smak. Hver individuelle frukt som utgjør klyngen kalles en steinfrukt og inneholder et enkelt frø. Frøene er den mest åpenbare i hvit mulberry, der svart seed er som en piercing øye i kjødet.

Fugler og frø

Fuglene er en stor del av reseeding prosessen for morbærtreet. Fuglene spiser frukt og deretter skille ut frøene i steder nært og fjernt. Fordøyelsen prosessen renser av cellulose fra frukt og readies frø for planting. Hvis frøene land i varme, godt drenert jord, kan de spire. Planter fra frø kan ta 10 år eller mer å bære frukt, så de fleste dyrkere overføres via borekaks. Fordøyelsesprosessen i fugler eksponerer frøene til magen syrer som kan gjøre spiring raskere. Drivhus industrien bruker gibberellic syre for å simulere fuglene effekter på frø belegget.

Plante Mulberry frø

Mulberry frø er lett å vokse. Frøene er knust frukt, deretter kjøre gjennom en chinois eller fin sil med vann ved rengjøring av massen. Frø trenger kald lagdeling, som kan skje utendørs eller i kjøleskapet. Etter noen måneder med kaldt eksponering, skal frøene plantes i rike jord eller kompost. Frøene trenger et varmt sted å spire, vann og lys. Spiring ganger varierer, men frøene kan ta inntil den følgende våren å spire.