Moonflower omsorg

April 3

Moonflower omsorg

Blant de noen felles hage plantene som blomstrer om natten, er moonflowers en ettertraktet årlige vinranke. Moonflowers er lett å omsorg for, krever litt mating vinstokker vil vokse ganske stor, og er ideelle for å dekke veggene.

Grunnforhold

God moonflower omsorg starter med godt drenert, fruktbar jord. Endre jord ved å blande i et par kopper av sand hvis det er noen tvil om hvor godt jord avløp. Som relaterte morgen herligheter trives moonflowers ikke i myrlendte jord.

Vanning og fôring

Vann planter ukentlig, sammen med alle andre ettårige i hagen. Vann to ganger hvis det er regn i en gitt uke. Moonflowers skal fôres et par ganger med vanlig hage gjødsel som seedlings dukker opp fra bakken. De deretter kan i stor grad alene fram til sommeren, når de begynner å blomstre i tempererte klima. Feed dem et par ganger (en gang annenhver uke) på sensommeren gjennom den første frosten vanskelig å produsere de største og sunneste blomstrer.

Deadheading

Som med alle ettårige, vil deadheading (fjerning brukt blomster) forlenge plantene blomstrer, og gjøre blomstene sunnere og større. Bare dra visne blomster forsiktig av anlegget. Hvis de ikke kommer ut lett, vente noen dager og prøv å fjerne igjen, ikke dra for hardt.